make peace !

heej!! idag så var skolan ok!.. men aa jag var mest med anne och ida och lite julia&tove :) .
efter skolan så var jag med sofie och vi cyckla ner till vinterhamn och så såg vi david&calle , och så var vi med dom :) . sen så åkte calle hem och då så var jag sofie&david :) . vi frös och snacka .. sen skulle sofie hem och då så földe david och jag henne hem :) . sen så väntade jag med david vid ica tills hans föreldrar kom :) . sen när jag kom hem så skulle jag städa :( ..



puss

som vanligt ,

heej!! idag har jag haft studiedag och det var naiiis ! först åkte jag in och shoppa i stan jag handlade 2 par jeans bara , sen när jag kom hem så var jag med sofie som vanligt ;D . aa vi typ cyckla sen så snacka vi träna på hennes spanska , gjorde varm choklad .. sen så åkte jah hem vid 20.10 typh ..

SOFIE mobilsladd vi glömde - inte bra !!!! D: <33

bom abouw webcam bilder :P







iaa inte så många men..."!
:)<3

Utkast: Sept. 26, 2010

hej ! design , sofie jag har gjort en design kan du hjälpa mig och  ladda upp den ! :D♥

puss

fotboll,

heej!! idag så ar min syrra haft match och jag åkte med för efter så fixa jag mobil , den kommer om 2-3 dagar :D :D . aa sen när jag kom hem åkte ja och cyckla och då så fick jag mess av sofie så vi va då ;D .. vi cyckla och sen så åkte vi eller jag fråga om vi skulle ta höstfoton , och då gjorde vi det :) . sen så cyckla vi om kring och tog foton.... hihi
sen så snacka vi om vad vi hata hos varandra haha :) , grymt skönt och veta och säga *hehe*

just nu chattar jag med david och sofie på FB

puss

RUBRIK

Rubriker gahhh har slut på ider , men iaf idag ska jag chilla typ elr kanske åka in och ´fixa mobil :D vet inte vad jag ska ha men det blir ruuligt ;D .

perfekt ,
tihihi ♥

i think i am flying ,

heej !!  jaha !

imorgon så har vi orgentering .. Jag tkr det ska bli roligt iaf , tyck vad ni vill "hehe" .

idag så cyckla jag .. sen åkte jag och min syrra med hennes moppe , det e skönt man bah glider ;)
nerå men `

idag så blev det ärtsoppa , jätte gott -.-
blää ...

hellu .

HAAJ!! idag i skolan slapp jag mentorstiden ! :D:D <3 <3 det var bar i skolan idag :P
imorgon blir det nacka med julia,tove,anne,ida .. det ska bli rööligt ;) .. om jag får hehe !


sofie saknar dig i skolan som FAAN .. jag vet jag e med dig nästan varge dag .. men du e så SÖÖT , RUULIG , GULLIG , SNÄLL  :(♥♥


puss

nopick

tjena tjena bloggen !

tjaa ! tittar på idol men det e slut nu typ lr om 20 minuter typh ! ;) idag så var skolan ruulig ;D men vissa saker e lite nja bad !

har blivit ett fan av kizz , eheh ;) dom e bra ;)<3

hare inge mere oche skrive ome :)



puss

!

heej!! skalan var vell som vanligt idag , tråkig c): .. men jag hoppas att det blir bättre imrn ;) .asså vet ni att jag "GillarInte" en person som tror att den e ngt men e inte det som tror att den kan ta över sin klass , så jävla töntigt ! -.-


igår så var jag med sofie vi cyckla till vinterhamn och så såg vi david , dennis och calle .. och vi *host* spionerade på dom hehe , ville jue veta vad dom snacka om ;) .men sen så blev jag ass seg,trött och ville sova för efter julia&toves fest så var jag shiit trött ;) sov nte på hela natten :P .och igår så bakade jag bullar med mamma götte blev det ;D 

idag så cyckla jag lite när jag kom hem och snacka lite med sofie i telé och sen så mötes vi sen åkte jag hem !
och typ så ,


En person jag känner ljuger som FAN !
En person tror att den e bäst !
En person gillar nte mig !
En pesoon litar jag nte på !

livet e som det e :D . skrattar åt personen som tror den e bäst amen seriöst det e töntigt !
och alla dom jävlarna är avensjka på en annan person , tjej drama ;) .


natti natti
puss :* 

blogg.se

hej vet inte vad jag ska blogga om ? aa shit jobbigt jue !

aja

puss

sofie ! :(<3

hej bloggen , idag har det varit en jobbig dag men lite ruulig ;) , jag gör hiss & diss om denna dag




HISS ;
att skoan var skön idag för vi gick på ngn teater som var halva dagen så att vi hade bara NO :D




DISS ;
att när sofie och jag skulle vara så gjorde hon illa sig så att hon höll på och svimma och spy .. men hon gjorde det alldrig , så hon åkte hem :(<3




men jag var med killarna dåra vi cyckla lite ;) .. aa men det var vell ruuligt ;) .

lollipopp .. cherry

just nu sittrr jag med en klubba i handen , mm gött like hell- o ;) ..igår kväll var sofie på kvällen och cyckla/snacka . ruuuuuuuuuulit :) .. var i skolan idag 
bra dag tr jag , anne och jag har vallt hk - hemunskap som elevenval och då fic vi göra jätte goda KNÄCKAKOR smaade awsome ;)

ps sofie fredag - teater för oss :D<3 .. durå ?

puss

make the night whit a cop of tea ,

heej!! kvällen e inkommen ;) .. har satt på mig mys kläder och nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv skönt ...


                                      

längtar !

heej!! fick brev .. från Julia och Tove .. dom ska ha scerymove night :D . fast liite läskit ;) ..


puss

s-s-s

heej !! igår kväll snacka jag med sofie i tele då så sa hon att hon var ute och jag bah nee hon bahh joo .. typh jag bah bevisa det hon bara joo  men jag e ute jag bah gå hem till mig då hon bah okej sak bara fråga :) .. sen så träffades vi ute lite :) . vi var tvungna att snacka ut ;) . ..

och idag har jag varit i skolan det var ok ! :) .. förutom att jag liksom var lite busig tihihi ;D . nte så illa men :).




puss !
summer pick !

3D

heej!! igår så åkte jag och sofie in till sickla vi gick från nacka till sicka ;) .. sen när vi var där så gick vi in i sickla men vi hitta ingenting :O .. nee men vi köpte inget typ ;) .... sen när vi var inne på H&M på omklädnings rumet knacka dom typh och saa ni får gå ut snart vi stänger typ .. sen så hade dom stängt för 10 min sedan så det var ite läbbit , men ruuligt ;D . sen så gick vi på Bio vi så toy story 3 3D den var awsome ;D .så mysigt sofie och jag hade hehe ;) . 3D var grymt coolt tihihi men på reklamen kändes det typ som att det kom en fjäril imot en :) ... men sen så skulle vi gå tillbaka till forum igen och ta bussen men då missa vi bussen så farfar hämta oss typ hehe , så man kom hem vid 11.00 liksom baah typh .. men :)
old summer times <3 <3


puuuussss

say hallo ,

hej bloggen , idag ska jag vara med min älskade BFF Anne :D<33 .. det var länge sedan jue nerå men iaf vi ska ha roligt hahah :) .



ps.letar fortfarande efter sladden till datan den e fan borta !!! :( sry ..




puussssssssssss

NF

tjena bloggen , idag fick jag planer faktist .. syrran hade ,match så innan matcen så åkte jag till sickla med farfar och handla 2 linnen från JC :) .. och bött ett par skor som var för små , sen så var det match och då skjutsa farfar mig till forum så där fick jag gå själv och shoppa var fett snice !!! .. jag gick ifrån botten till högsta våningen :D .. såg alla affärer men gick bara in i dom bra affärerna heh , jag handlade 1 kofta från BIKBOK , en tröja från NEWYORKER och en typ av klänning från NEWYORKER ;D .... sen i sickla fick jag en ny top model bok av farfar :) .. som jag redan målat 5 sidor i tihihi ;)


imorgon så har anne och jag bestämt att vi ska vara :D<33




pusss

god morgon !

hej bloggen , nu har jag precis vaknat .. och ätit en tallrik coco-pops MMm.. Aa iaf  idag har jag no planes ;) .. men man vet jue aldrig vad man kan hitta på

pusss

,

hellu , idag har jag varit i skolan som vanligt .. ! det var awsome ;D . sry för dålig uppdatering asso jag har nte orkat men sak ta en bloggpause i en månad typhh för jag venne aa iaf .. iförrgår cyckla jag och sofie som dom senaste 3 dagarna elr 2 typh .. det e AWSOME och göra det med henne kulkul !! :) . sen så ere typh så att jag kokkar nu håller på och döö av värme här ska nog ta och sticka ut :)....

god naatt sötnosar
pusssss <33333

jag får damp !

hittar inte den jävla mobilsladen så man kan ladda upp bildder !
asså orkar man bry sig
svar : JAAAA det göre man



fast det e några saker som gör mig glad något specielt tihihi !

sov över hos ida !

heej!! från igår tiill idag sov jag över hos ida men innan det tog jag en cyckel runda ! haha nörd jag e ! ;) .. men det var skönt i guese ! sen så när jag kom hem skulle jag vara med david , dennis och sofie men det hände alldrig men jag snacka med sofie i tele .. långt samtal 1 timme hehe .. med det var rooooooooooooooooolllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggttttttttttt ! ! .. imorgon e det TRÅKIG skola som valigt tur att man gjorde läxorna thise time "hehe" .. men imorgon efter skolan får det faaaann ta och bli david dennis och sofie .. jaa vi säger alltid att vi ska "leka" men det blir alldrig så am i right or what?!! .... yehh nu e jag glad för sofie gjorde mig GLAD  :D .. i gemon tele ? :O<33 .. det var 3 dagar sen jag såg henne :´(<3 . but tomorow ..  
 ska sova nu aa precis NU ! så godnatt sötisar :* .. i am back tomorow ;)




puuussss <33333

frukost

heej!! sitter och äter min frukost villket e 2 rostemackor . det e gott ;) .. men idag sak jag åka in och shoppa fast först på match -.- det ska bli så kul .. nee men efter blir det roligt för då shoppar jag haha ! . sen efter ska jag  ???? ???? ??? ??? ;) ..


åhh nu när jag sitter på stolen så kommer jag ihåg vintern när sofie,ida och jag rapade och spelade in vidio klipp på sofies data sen klippte vi ihopp allt och det blev en vidio som vi skulle vissa för klassen men vi gjorde det alldrig .. men vi ska "hoppas jag" :D<33 YOO ;) ..

IMORGON hade jag inte tänkt mig något specielt men nu ska vi se vad elli hittar på haha !! ;D

olala driver som FAAAN ! ;) HAHA visste inte att jag hade bilden kommer inte ihåg den  nästan som jag alldrig sett den :0 läskit :S

hej jag heter ellinor och jag e rolig haha !

heej!! idag så var jag i skolan det var ovanligt roligt och dagen gick fort :? . annar brukar det kännas som om man sitter framför skolbänken i timmar men nu gick det fort som fan okej kanske inte så fort men aa ni fattar? ;) . sen efter skolan så var jag med anne & ida faaaan vad roligt nee inte precis vi var hemma hos mig och satt vid datan haha kul vah ? :O .. nerå men det e juh rolig när man får vara med dom här tokungarna .. fast det e tråkigt att sofie e sjuk ;( .. men det ska vi ändra på ;) hahahahah .. ikväll så ska jag .... ... ... :D<33 hahaha nu e jag rolig igen haha ! . och imorgon ska jag shoppa med syster/mamma :)<3 kram :D

_E___L___L___i_

hej,tjena,tjoo,tja,tjenixen,hello,hellu,hi ? haha vilket ska jag skriva med ? ;) .. hahaah i want you here now BBY♥ .  hahahahahaha så ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulig man e hahahaha ! sofie haha HEJ !! :D♥♥ ..

NU HAR JAG TRÅKIGT ;)  hihi kram

Hej,hej bajskorv !

heej!! e på glatt humör just nu .. fast lite sur e jag har ingen aning im vad faktist .. men jag tror jag måste ha godis min egna medesin för sånna här situationer .. dom händer väldigt väldigt ofta hehe ;) ! . hahaah så rolig man e då :) .. gillar det .. haha .. nu ska jag dra till kylen och få med mig en glass tillbaka till min soffa och min käraste tv ;D .. hihi busig vaah ;) .






huge,kiss,huge,huge,kiss,huge,kiss ahaha :P .

..

aa förlåt tänkte göra en bildbomb nu men sladden e juh borta ofc .. aa ska fråga syran om hon vet var den e när hon kommer hem ! .. om jag hitter den får ni bildbomb asså skojar inte tror det blir 2 inlägg om det till och men ;) .. kram .

fotografering !

heej!! idag har vi haft skolfoto ! ;) .. jaa det var vell kul ? aja whatever !! .. men imorgon så ere fredag skönt ;D ... dåå blire helg ska liga och chilla hela helgen typ ..? fast på lördag så skia jag shoppa med mamma ? syster ? ;) . nu e jag ensam hemma så jag sitter vid datan lite :) .

åhhh.. shopping suget drar igång har riktiga känslor för det just nu !! .. JAG VILL SHOPPA asså seriöst det var jätte länge sedan .. men iövermorgon gäller det ;) ! haha inte för att ni behövde veta det men ändå ;D .

på söndag ska jag slappa typ  eller typ aa jag vet faktist inte !.. men



kram till alla SÖTA läsare ^^♥

,

i am a prinsses in my land ..

vad ska jag ha ?

det här ?
                                   eller 
                                                                           det här ?




komentera !!

dålig uppdatering !?

heej!! ledsen för att jag inte har bloggat på länge men jag har inte orkat typ ! aja ... men idag var jag med Sofie,Anne och Ida ! vi gjorde lite roliga saker sen var vi TVUNGNA att åka hem för att vi var sååå hungriga ... men iaf så nu sitter jag här och slappar framför tven , och juste idag fick jag reda på en sak :(<3 . det e inte kul om du skojar nu ;) . men jag e lite ledsen för det !! .. aja men imorgon e det skolfoto .. jag ska nog ha kläder på mig .. nerå skoja men jag ska nog ha något typ klänning ? högkjol ? tights ? aja whatever ? .. va dtkr ni jag ska ha ? ;) . kram !
RSS 2.0