Fade into darkness

Kom hem för någon timme sedan. Shit kommer hem sent varje dag nu och när jag vell kommer hem är det läxor som ska göras, ge mig ett liv för fan. Ska träffa Sofie ikväll i alla fall! Anne min söta nöt har blivit sjuk också, bli frisk det var länge sen nu. Vi träffades varje dag förr. Åh saknar verkligen djurö NAAAAAAAT. Haha, jo några bitchar saknar jag. Hihi.
ska gå och skaffa mig ett liv nu, önska mig lycka till!
Hörs!

Du måste älska för att bli älskad.

-Man kan ta så jävla fula och fina bilder med nutidens grejjs-
älskar dig från himmel till hav. Saknar gammla tiden men man lär sig leva, jag lever fortfarande med dig i min hand. Du är den jag kan skämma ut mig i stan med, föralltid. ♥

Jag står här med tomma händer, väntar på att något kan rädda mig!

Älskaaaaaar låten! Så Skön text. Alla fall När jag skulle hem från skolan, tog jag slussen missade att gå av så jag åkte ända till slussen, var tvungen att ta bussen hem igen, Blond har jag hört. Är hemma nu, strax ska jag dra till Emilias match snart, woho eller? drar runt 17. Hinner nog inte blogga mer idag, eftersom vi kommer hem halv 23, kommer gå upp tidigt imorgon känner jag.. Men imorgon kommer det lite bilder, Varsågod Hammarström. Andra inlägg också såklart!
-låten kommer snart upp-

Hohoh, buuse

Busar, igen men jag lär mig ändå inget. Har varit är i skolan. Ska vara med Sofiiie sen.
Poss!

-Bild från arkivet, har redan använt den alltså-

JÄVLA FÄLT SOM ALLTID MÅSTE FYLLAS I

Tja. var i skolan idag, som vanligt? Direkt efter solan tog jag bussen till nacka mötte upp Sofie, Vi drog in till stan köpte ett busskort till Sofie kärringen som tog betalt osv hade värsta humöret, haha hon blev typ skit sur, mann bah jävla bitch.Aja vi åt på donken eftersom ingen av oss ätit idag. Sen tog vi bussen hem. Det är typ min "jätte roliga dag".
Hörs!

GODMORGON SVERIGE

tänkte bara hälsa e® godmorgon och hoppas ni får en trevlig dag! hoho.
Höreees!

Näääk

Godmorgon väärlden! Woho perfekt morgon, vaknar av åskan låter vid 8. Yeah Buddy, love asså. Eller? Hade väldigt gärna sovit läääääängre, men det fick man inte. Hohohohohohohohohohohohhohoho!
Igår mötte jag upp Sofie vi begav oss till Sjösala, sjösala dagen. Vi var där, pratade om allt. Sen drog vi hem till henne och lagade köttbullar, toast och över kokt spageti. Hoho vi hade en bra tid där. Ska vara med henne idag också, Känner för att lämna Stavsnäs. och dra till stan, grönan, bio.. Precis som i sommar. jag är feeeettt ÖVERPEPPAD, SPEDAD. Let's go bitches.

Vad mer kan gå fel?

Har tråkigt, det är ovanligt tyst här hemma. Sätter igång en film kanske.. Åh, inte nått jävla trött, varm, inget att göra. Vad kan mer gå fel än att datan laddar ur mitt i filmen, Inga passande kläder. Tpl. ELLER? hooohohoh. Ska ta en dusch eller någon helvete vad skönt.
Ses inatt.

B.I.T.C.H - Babe In total Control Of Herself

Sämst uppdatering. Men skolan och allt. Hard working woman you now. Hoho. Var med Anne idag efter skolan. Vi drog till Hölö och badade. Vi gick hem direkt efter. Nu sitter jag i alla fall här ska sätta igång vänner. Har kollat på 1-2 avsnitt varje dag på kvällen i en vecka nu typ. Ska hämta godiis och läsk bara.
Hörs!
Mongo bilder ifrån sommras (Anne och jag)
Sådana mongon vi egentligen är!

Uppdatering ifrån k...

uppdatering från klassrummet, sitter på fysik lektion.. Tråk? Bloggar när jag kommern hem.
höres

Så jag lever mitt liv

Kom upp ur badet för några minuter sen. Var i skolan idag skulle vara med Sofie idag men hon "mådde dåligt". Så jag satte mig framför tv, ensam till och med. Men det fick gå bra.. Imorgon ska jag däremot vara med Anne tror jag, eller om det var Sandra? Oj bra minne har jag hört. Ska återuppta filmen nu.
Poss poss!

-En bild säger mer en tusen ord, eller vad säger man hoho-

ouff

Rubriken har ingen anledning, kände fört. Alla fall kom hem för ett tag sedan földe Sandra till bussen, sen drog jag hem. Ingen hemma.. Och i min ensamhet kollade jag på "Flickan från ovan".
no more to tell you bitches!
hörs!

lots of stuff.

Ursäkta min usla uppdatering, men skolan har börjat ny skola dessutom, det är långt här i från i nacka ungefär så när jag kommer hem är jag rätt trött och så vidare. Igår var första dagen lite spänd var jag, men det gick så mycket bättre idag! Hoppas bara ni inte blev allt för sura på mig och min uppdatering..Igår efter skolan var jag i alla fall med Anne, vi drog till vinterhamn satte oss på en brygga och prata. Love you! Det var ju lite awesome! Nu väntar jag bara på att Sandra ska ringa för då är hon i stavsnäs så att vi kan prata lite också! Imorgon så ska jag vara med Sofie, hihi. Ska byta till jeans shorts nu, såg att solen ville få uppmärksamhet också!
Hörs!

© Ellinor nyberg.

LÄNKAR

Hjälp mig välja mellan den gammla eller nya designen
Veckans blogg! vad har du att förlora?

Till "The breakfast"

Nu ska jag gå upp ur sängen hoppa över alla saker på golvet sen ska jag gå hela vägen till köket sen ska jag öppna kylen bestämma vad jag ska äta till frukost (mackor och te) då ska jag öppna brödsaken bre mackan till de ta fram smör och mjölk..Sen måste jag ta fram en kopp fylla med vatten stoppa in vattnet i mikron (det går fortast så). Medans vattnet värms tar jag fram socker! Sen ska och när vattnet är klart häller jag i mjölk och sockret, sen måste jag släppa mig hel vägen till vardags rummet sätta igång tvn, och då är det bara att äta.. OJ JAG GÖR MYCKET INNAN DET HAMNAR I MAGEN PÅ MIG!


help? Now.

Vaknade av att mamma väckte mig vid tolv hade gärna sovit lite längre. Men i morgon är det skola så vad har jag för vall? Känner lukten av sockerkaka, nomnomnomnom. För er som ville veta.. Igår bloggade jag inte för att jag hade inget att blogga om och min ork tog slut. Eller jag var i Mölnvik med Pappa, vi skulle bara handla mat och någon grej man har under poolen. Jag hade inget bättre för mig så jag kunde lika gärna göra han sällskap!
Just, Min design är inte riktigt klar än, vilken var snyggast den gammla eller nya?

Regnet forsar ner

Godnatt antar jag, dagen gick snabbt.. Med tanke på att jag hade kul. Var på ung med Sofie och Miriam, Vi tappade bort oss. Vi visste alltså inte var vi var! Haha. Så vi fick åka några tåg fram och tillbaka tills vi äntligen kom fram, men då hittade vi inte vart vi skulle gå, lost? Så vi kom dit runt halv sju något sådant. Pressa oss in i klungan..Fett tjock men vi kom fram tillsist. Vi stod längst fram..Stolt brud här! Hade det roligt med tjejorna också!
Puss
-Outfit från veckan, när jag var på grönan-

Maka your chose

Väntar på att klockan ska bli tre, då har jag klipptid sen är det bara vidare till Sofie, vi drar till ung idag! Mirre följer med också tror jag! Har inte så mycket att göra än att vänta på att tiden ska ticka fortare..
Igår var jag med Anne, min cyckel är stulen också..Fattiga jävlar skaffa eget. Men Anne och sjutsa mig på hennes cyckel i regnet, vi körde i vattenpölar..Haha sen hade jag inga badkläder så jag badade i trosor och bh..Kul. Eller? det började åska också så vi drog hem till mig satte oss i ett varmt bad.. Efter kollade vi på tv..Eller,vi åt.
Haha vadfan gör jag?

ursäkta röran, jag bygger om!

Bygger om bloggen lite..Har haft allt så länge och det börjar bli tråkigt tycker jag eller jag har tyck ganska länge, men har inte orkat eller velat. Men nu kör jag så får man se vad som händer! Hedern fixas imorgon eller i övermorgon!
Hörs!

-Såhär såg jag ut på ung08 igår-

Rubrik lös

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan.
har hunnit äta frukost och satt kösbärsplantor, chattat på facebook också.
Vi har precis fått hem våran Bubbel pool vi vi beställde, hur awesome?
Alltså en sådan man har ute.
Har inget mer att säga!
Hörs

Landat i sängen!

Kom hem precis, har varit på ung08! Jag måste medge att det var tråkigt på dan, men senare mot kvällen åtta typ då hände det något! Det var sånt jävla tryck vid scenen, dock för mycket tryck. Alla puttades och man typ klämdes, haha. Men det var roligt ändå. Ska dra dit igen redan på Fredag med Sofie.
vill du joina? Skulle vara awesome!

Alla bilder är tagna av mig, och jag har sträng Copyright på dom!

Mer uppdatering, allvarligare denna gång. Förra gången var det så jobbigt att läsa, var det det för er? förlåt sötisar.
Ni får bilder istället!
Gillar ni redigeringen? trots att det är samma redigering är jag är ganska nöjd..Speciellt med den orangea den lyser av färg liksom!

RÖJ?

DET HÄR ÄR ETT TIDINSTÄLLT INLÄGG, SÅ ALLT KANSKE INTE ÄR SANT MEN JAG NÄR JAG KOMMER HEM TAR JAG BORT DET VILLE BARA ATT NI SKA HA NÅGOT ATT LÄSA..
WOHO RÖÖÖÖJ!
HOPPAS NI HAR DET BRA, DET HAR JAG!
DROG JU IN MED SOFIE OCH DANIELA VID HALV FEM!
VAD GÖR NI, OM NI ÄR HEMMA?
SVARA PÅ FRÅGAN! :D

Det blir u..

Det blir ung idag istället.. Igår blev det krångel igen, det var borttappade busskort, dåliga minner och fula kläder. Ingen bra dag alltså, och idag hoppas vi på bättre tider. Har  i alla fall dragit på mig några kläder och lite smink. Ska ta bussen vid 2-3 inte riktigt bestämt än! Dax att torka håret, det tar sin tid..
Hörs, ikväll får jag hoppas!

-Katt, mjauuu.. Nä Tiger, Raawrr-

UNG08

Kom ut ur duchen för ett tag sedan, ska till ung08 idag. Alla säger att det är tråkigt, men jag vill visserligen se med egna ögon. tror det kommer bli kul. Igår skulle ju jag och Sofie göra knasiga saker på grönan, men jag tror vi gör det idag istället.. Är torr som fan också, ska smörja in mig. Hoppas ni får en bra dag!
GLÖM INTE VECKANS BLOGG!
Dagens Fråga:

Kom ingen nu svara!

Vill du läsa?

Inga kepsar igår, för sent på sommaren så vi köper dom nästa sommar! Istället drog vi till Aquaria, och efter begav vi oss till Grönan! Hade det rätt tråkigt på dagen, det var nog lite mer på kvällen det blev roligt! Vi skulle dra dit idag och göra hemliga saker, med det blev inte av. istället får jag sitta hemma med en film och en skål popcorn, jarå det blir nog också bra!
GLÖM INTE VECKANS BLOGG!
(Skulle publicheras tidigare idag)
-Gammal opublicerad bild från Photo booth, jag ser fett bekymrad ut-

Hade inget att fylla rutan med, så det fick bli det här..

I morgon blir det Sofie, vi drar in till stan kollar på det vi pratat om hela sommaren, eftertraktade kepsaR.. Dom är det för oss. När vi hittat vad vi sökt drar vi vidare mot Grönalund, när jag tänker efter var det ganska länge sedan jag var där. Nu ska jag hoppa i sängen och sova.
Hörs!
GLÖM INTE VECKANS BLOGG!

Mot the beach..

Big Brother

Mormor fyller år idag.Grattis förresten. Alla fall Vi åkte upp till henne firade henne käka tårta osv. Mysigt. När jag kom hem frågade jag Sofie om vi skulle bada, men jag fick inget svar så jag frågade Anne. Precis när Anne svarat messar Sofie, så jag Anne och Sofie drog mot Östersjöviken för att bada. När vi badat klart drog alla hem till sig, fixade sig och så vidare. För vi skulle ut på kvällen. Och det var precis vad vi gjorde.. Vi drog till Vinterhamn käkade där, tog Mjukglass med strösel. Nomnomnomnom. Vi åkte vidare till Gärdet och snacka, ska inte ljuga.. Vi lekte.
Hörs!

Glöm inte att anmäla er till VECKANS BLOGG!
Gilla mig på bloglovin

Vad tycker ni om redigeringen jag gjorde?

Veckans blogg!

Grattis:
Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Kör nu omgång med desamma!
OBS KOMMENTARER UTANFÖR VECKANS BLOGG, I INLÄGGET UNDER ELLER ÖVER!
Lycka till

Söt kommentar, dock v..

Söt kommentar, dock vet jag inte vem det är, Namn?

Utkast: Aug. 11, 2011

Morn morn!
I Måndags drog jag över till en ö, med andra ord Sofie. Hon hade sin årliga fest! fast vi kollade mest på film,
men vi badade även i poolen och havet faktiskt. Dock hade jag glömt plattång, tofsar och smink..
Det var sex brudar och inget bråk, hur awesome är inte det liksom?
Dagen därpå vaknade vi upp att blixten slog ner i huset och att åskan skrämde skiten ur oss, nä. inte så långt efter kom solen tillbaka, sen kom åskan och lik så kom solen tillbaka igen. Det var väll i stort sätt allt!
Hörs!


-Turkiet maj 2011-

..

JAG ORKAR INTE, JAG GJORDE ETT FETT INLÄGG OCH SÅ LOGGAS JAG UT OCH INLÄGGET SPARAS INTE. ÅH JAG VAR JU SÅ NÖJD..GÖR OM DET SNART.

What Are Worlds! ♥

Oj, söt..
Godkväll.
Var i  mölnvik idag med mamma och pappa köpte 2 bh:ar, ett par trosor och paket till Sofie!
Mormor kom över idag och gjorde mat, nomnom.
Har i alla fall precis pakat klart bara plattång och sminket som inte ligger i väskan, ska ju använda det i morgon, hoho.
Höres!

Depp fest i mitt rum, wohooo.

Farlig, skruvad och genomgående störd.

:)

Bästa vänner är de syskon Gud glömde att ge oss

Godmorgon!
Har inga speciella planer för idag, förutom att packa till i morgon.
Därmed har jag inget att blogga om, men Jag anstränger mig att hitta saker att skriva om..
-Fjäril, på min tomt-
©CopyRight på allt marial i bloggen.

Reklam suger.

-Fail bild från runmarö, men vi är lite små söta där-
Idag har jag haft "Paris Hilton My new Bff" marathon. Har mått sjukt dåligt hela dagen.. ont i huvudet. Så det är ju bra att regnar idag!  och vad är inte mysigare än godis, en varm filt, regn och film, Hellcats5. Ska fortsätta kolla nu.
Hörs!


Länkbyte - Cynthia

Sjukt fin blogg, besök

Destroy what destroys you

Godmorgon!
Vaknade av att mitt ben kliade, för att inte lite mygga sovit inne hos mig..
Som ni märkte bloggade jag inte igår.
Det var för att jag klev på plattongen, nu tror ni hur fan man kan göra det?
Men jag skulle ta lite parfym medans plattongen värmde upp. Jag hade tagit parfym och skulle kolla mig i spegeln och så klev jag på den, så nu har jag ett bränmärke på halva sidan av underfoten.. knas.
Hörs!

Shot..

Sämst uppdatering? Okej kanske inte sämst med dålig. Jag ber om ursäkt för det men såhär ligger det till att jag min familj och Angela har varit ute på en ö vid namn marskär, och övernattat där. Men nu är jag tillbaka liksom! Vi solade och badade för den mesta delen, det var egentligen beräknat att vi skulle vara där tills på Söndag men eftersom molnen tog över, åkte vi hemBloggar mer ikväll och hoppas på tiden att ni förlåter mig och min dåliga uppdatering!
Just bilder kommer om jag inte får annat för mig och glömmer bort.
Hörs!

-Aningen solbräng, ny duschad och trött.-

-Vänner är som stjärnor, du ser dom inte alltid men du vet att dom finns där-

Anne's veckans blogg tävling, ville bara tipsa er! Var med vetja.

-Bjud på dig själv-

Knasig dag idag, vaknade hos Anne drog hem för att vara med Sofie. Men sen skulle Anne vara med oss. Vi hade det jätte mysigt först drog vi till Östersjöviken. Badade och sola. Efter drog vi till mig åt köttbullar och spagetti, det var mest därför vi drog hem. Haha. Alla fall vi kollade på film efter, bårhuset, rysare! drog ut och motionerade runt lite efter filmen. Nu sitter jag i sängen och lyssnar lite på music, mys med mig själv.
Hoppas ni haft lika trevlig dag som jag!
Hörs!
Muppar?

-Det här är att bjuda på sig själv-

709

Morn, 709 inlägget. Woho! vaknade upp hos Anne idag, Sov inte speciellt gott.. Men i alla fall vi badade igår som vanligt, vilket vi ska göra idag igen. Fast idag är Sofie med, trevlans! Vi skulle egentligen dra till stan kolla kepsar och vidare till Grönan men det blev för varmt så vi sket it och stannade i stavsnäs och badade.
Hörs!

-Runmarö-

Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

Morn,
Planerna för idag:
*Frukost
*Sola
*Ringa Anne, dra till östersjöviken och bada.
höres!

©COPYRIGHT.

Länkbyte med Celine

Jätte bra blogg ni borde ta en titt!
OM DU OCKSÅ VILL HA ETT LÄNKBYTE ÄR DET BARA ATT SÄGA TILL!

Fish tank.

Var med Anne idag, vi drog och badade vid östersjöviken! När vi hade badat klart, solat osv. Drog vi till mig så att jag kunde skölja av håret. Vi drog vidare till Anne där satt vi vid datorn. Haha. Sen så skulle jag hem och äta, grillat och tårta för att fira Angela. Och därför har jag inte uppdaterat!
Hörs!

Örongodis!

I MITT ♥♥♥♥♥♥.

Anne?

RSS 2.0