I don't believe changes, but i do wish you a happy new year!

Bullshit

Jag förstår inte alla som typ säger, nytt år ny start, det är ju inte som man födds på nytt för att det är ett nytt år? Det kommer bli typ likadant, eller bah tjoholahoppsan här kommer jag och förendrar mig på 3minuter. Ledsen tror inte på det. New year, same shit!
Gud känner att jag delar med mig av min överdrivet posetiva inställning!

TvåTusenFuckingElva

Det här året har gått snabbt som satan. Och jag har förändrats och växt en stor del på bra och dåliga sätt, hittat många nya vänner, när jag tänker efter har 2011 varit ett bra år, även fast det gått ner förbannat mycket ibland, men det är bra då kan 2012 bara bli bättre. Kärleken har väll varit sådär, det blev som det blev som det blev blev det. Sommaren var underbar, hade kul som fan tror det var typ 5dagar jag var rastlös och inte hade något att göra, men man behöver lite vila ibland. Vinter har ju dock inte varit jätte bra, det kom ingen snö, vilket suger, men jag har gjort annat istället för att åka pulka. Iår var också första gångan jag åkte skidor, eller åkte och åkte jag fick mensvärk. Så jag kan på riktigt inte åka skidor. Inte ens i barnbacken. Har även gjort massor av knasiga grejor, prövat på nya saker och så.  Under 2011 har jag varit i Sverige, Turkiet och London, även i Skåne av ingen anledning. Jag har gjort massa felsteg detta år, med det menar jag misstag, det är dem jag lär mig av.
"Lär dej utav dina misstag".
Nu vill jag bara önska er en god fortsättning, hörs nästa år!

GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING! (tidinställt)



12h kvar tills 2012

Elleeeeeer?

2012


På nyår byter jag blogg!

Är redan klar med headern. Skulle inte kalla det design, slängde ihop några bilder och la dit en bakgrund fixade texten osv. Iallafall är klar med rummet det åtestår bara att dammsuga och skura, för er som inte förstår har jag städat. Förstår mig inte på mig själv ibland, jag städade på julafton sen tre dagar efter ser det ut som jag vet inte vad. Ska försöka hålla det rent för en gång skull nu.  Längtar som tusan tills imorgon, wehå! Hörs!
tjuvkoll:

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA LOL!

förevigt ensam

Särlek

-Kollade i genom en av mina gamla böcker, det skulle då stå kärlek, men ja blev dåra särlek, fin handstill btw.-
Kom hem nyss. Som ni kanske vet var jag i stan med Sofie, jätte mys. Köpte ingenting, är dålig på att köpa saker. Men vi hade det i allafall mysigt, pratade lite och så. Intressantare inlägg är svårt att hitta.

11.30

h3h3, random bild på våra paket :D.
Vid närmare efter tanke borde jag inte uppdatera bloggen, men bara för att jag är snel så gör jag de. Idag drar jag till nacka forum med Sofie, handlar galet på rean, sen drar vi vidare till stan.

Nattinlägg

Redo för att sova, ska egentligen upp tidigt imorgon, jag är inte trött, okej?!
Irriterar mig så sjukt galet mycket på kranen som droppar ifrån badrummet, åh! Nä nu går jag för F och stänger av den.....
Vilken otrolig lättand, HeRrE mIn GeT, lycklig :').
Aja ska äga ut Agnes på wordfeud nu, ni vet fick 139poäng, liksom inte bara att det är mycket poäng (för mig) utan att det var mot Agnes jag spelade det, känslan man aldrig glömmer, mother lord i'm happi!

-

Kom hem för två timmar sen ungefär. Drog till Anne runt två, vi kollade på tre skräckfilmer, slog mig själv i huvudet när dom på filmen inte gjorde som jag sa. Vi kollade i allafall på Rec2, Shrooms och The diary of a serial killer. Rätt läskiga filmer, jag blev fett rädd.
Läs om ni orkar
Rec2 är någon Zoombie film, inte jätte läskig men alla sånna filmer är typ samma.
Shrooms, fy helvete säger jag bara, handlade om några ungdomar som drar ut i skogen där det varit ett fängelse för unga brottslingar, så ska dom typ droga svamp (?) så tar en fel svamp och ser saker osv.
The diary of a serial killer, det var baserad på en riktig händelse (!!!). Men ni förstår nog serie mördare film. Blodigt!
HATAR NÄR DET ÄR BASERAT PÅ SANNA HISTORIER, NOTERA!

Dag 4:

En bild som visar hur du mådde förut
Happi

Filmdag

Ska snart bege mig mot Anne vi ska ha någon film dag, det var planerat att vi skulle in och köpa lite från rean, Men som dom hösäckarna vi är stannar vi hemma och fettar godis och kollar på film. H3h3. Har inte mycket mer att skriva.

Dag 3:

En viktig person i ditt liv
Min syster är väldigt viktig.

Snälla Dagmar de räcker

Kära Dagmar det är andra gången idag, du har redag ställt till med väldans mycket besvär. Låt oss ha el nu, låt ljuset stanna. Det är inte kul. längre de räcker. ok. bra.

Strömavbrott

Jag hatar att jag inte hade el.

Ursäkta att jag inte blogga igår, hela stavsnäs var utan el, till och med väglamporna. Det var skit mörkt, man såg på allvar ingenting. Detbörjade klockan tre igårkväll natt, då jag kollade på skräck film och har någon tendens till att tänka på The Grudge då blir allt mörkt. Det var tur att min familj (och jag) skulle upp till mormor och käka. Där har dom el så jag duschade där. När jag kom hem träffade jag Anne, Har faktist lite tur för jag laddade även datorn hos mormor, så vi kunde kolla på film i datorn dåra, vi såg The Funhouse och någon Zombie film. När hon drog hem fanns det ju inte mycket att göra så jag möblerade om och ställde in tvn. hihi kärlek till den!

Jag hatar att du är snygg.

Jul dagen

Godmorgon, har precis vaknat. Min dag igår var sjukt bra, kunde inte önskat mig en bättre julafton. Ska bara sova och sitta vid datorn idag, kanske kolla på en film, sätta ihop allt elektroniskt jag fick igår t.ex. Min 32tum platt tv. Ni anar inte hur glad jag är över den! Om ni vill se lite av vad jag fick i julklapp, inlägget under!

Allt jag fick i julklapp.

Av mormor:
Örhängen, en hollister t-shirt + Ett tusen.
Av farfar:
Uggs (äkta från australien) en chokladask och en 32tum platt tv.
Från Emilia (sis):

Svarta platta converse, läppglans och 12örhängen.
Av Annelie:
Minneskort till kameran, ett armband och en tandborste som bleker tänderna typ (?)
Av Morfar, Kristina. och av Mattias, emma, erik. Och Marie
Plattång från mattias, emma och erik, Örhängen och nagellack från Marie och kamera från morfar och Kristina.
Av Mamma och pappa:



Hollister linne, stickad tröja med Usa fragga på (Äkta fuck gina tricot, go homerum), Juciy couture byxor, Vantar, 5victoria secret troser, två string och en bh, Lösögonfransar, linser, hörlurar, Rakhyvel, mascara och kajal, läppglans, valfri behandling på spa och fem filmer.


Det är tanken som räknas

Dagen började med att morfar kom hit och åt julfrukost med oss och lämnde paket, när han drog fixade vi lite sedan kom Farfar, Mormor och Annelie. Vi kollade på Kalle anka, det bilr man aldrig för stor för. Sen åt vi  när vi dukat undan öppnade vi paket. Fick fett sjysta grejor. Älskar verkligen er alla!

God jul bebes

Go'jul!

Uppesittakväll, lol

Sitter och kollar på uppesittakvällen. Eller snarare slår in paket, ja. Dagen spenderades iallafall med Sofie och Ida. Drog till Forum och julhandla lite mer. Köpt till alla nu, dagen innan, bra jobbat Elli.. Nämen ska gå och fika med la familia nu.
-bilderna är från förra året, soet-

Stress

Min dag skulle bli världens chilligaste, pynta granen och umgås med familjen. Så blev det inte. Vaknade två, duschade. fick ett sms av sofie som frågade om vi kunde dra till forum för att julhandla, och jag var tvungen att städa mitt rum, bädda rent osv tills imorgon. Sen sminka mig platta håret och ta på mig kläder. Hittade inget så vi missa första bussen, men nu så ska vi ta bussen som går 15.40. Alltså 10 minuter. Vi hörs när jag kommer hem!

Ta åt er fakta

vita huset finns det 412 dörrar.
Ryan Adams och Bryan Adams fyller år samma dag.
Människans starkaste muskel är tungan.
Elefanter är det enda djur som inte kan hoppa.
En humla kan inte lyfta från plan mark.
7% av alla amerikaner tror att Elvis fortfarande lever.
I filmen Superbad används ordet fuck 186 gånger.
Huden hos en vuxen människa väger 2,7 kg, nästan dubbelt så mycket som hjärnan.
Koalor dricker aldrig. Aldrig. Och allt de äter, är eucalyptusblad, som gör dem höga.
Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.
Den lilla plastbiten längst ut på ett skosnöre heter Flugelbinder.
Meningen "The quick brown fox jumps over the lazy dog" använder varje bokstav i det engelska alfabetet.
I USA är det förbjudet att fiska i pyjamas.Den genomsnittliga 18-åringen har sett 26000 mord på TV!
Fjärilar smakar med fötterna.

Svar

Svar: Jo jag har den, vi drog till Mikkis på kvällen och hämtade laddaren!

God hjul

Sova nu, upp tidigt imorgon!
god jul och god natt!

Jullovet började såhär

Vilken dag. Började med julavslutning, jullov osv. Följde Mikkis hem med Linnea, glömde väskan där och hon låste och skulle inte komma hem förens sju (Min mobil hade inge batteri, och laddaren låg i väskan). Då försökte jag och linnea bryta oss in, gick sådär. Eftersom vi förstod att alla dörrar var låsta gick vi hem till Linnea och hennes brilljanta idéer. Vi gick och frågade om någon hade en laddare. Ingen hade det. Så vi drog till forum för att hitta en laddare, ja ni förstår säkert hur det gick. Vi (jag) pallade inte vänta på bussen så vi tog någon random buss och var sedan tvungna att gå över skuru bron. Vart även tvingad att lämna in ett papper. Så vi drog tillbaks till skolan men insåg att pappret låg i väskan. Drog direkt till Agnes efter det i hopp om att komma in i värmen, men såklart var ju dom inte där. Så vi spelade fotboll. Fast Linnea fick en till idé om att vi skulle gå till Agnes bod och sätta oss där, hör ni hur mobbat det låter? Men det fanns madrasser och täcken där. Sen var det ju en helvetes resa hem utan mobil. Nu är jag hemma. Ikväll ska jag inte göra något orken är slut. Film för mig, pusshej!
-bilden är till Linnea som inte trodde att jag har en egne macbook, baaaam-


Dag 2

En bild på personen som vet mest om dig
Svårt, men jag väljer nog Anne sen dagis har vi hållit ihop.
Sofie vet också allt om mig! ♥

Ben & Jerry's

Har helt glömt att det är december, har inte ätit någon choklad ur kalendern, det slog mig nyss att om fyra dagar är det julafton. Anyway skulle egentligen se min saknade vän Sandra N. Funkade inte så vi ska träffas i helgen istället. Men jag tog bussen med min Sofie, vi träffade Julia på bussen, herregud vad länge sen man hörde av henne. Så det var hur najs som helst. Imorgon får vi jullov, dock BARA två veckor. Ska äta min Ben & Jerry's nu.
ILY ♥

Dag 1

Dag 1: Din facebook profilbild med flest gillare.

Uppdatering

Dag 1: Din facebook profilbild med flest gillare.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit. 
Dag 6: En låt som betyder mycket.
Dag 7: Åtta bekännelser.
Dag 8: En bild på en tid du saknar.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10: En bild från din sommar.
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Dag 13: Några favorit citat.
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild som får dig att le.
Dag 16: Dina mål för framtiden.
Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 19: Din mobiltelefon.
Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Dag 21: Något du önskar dig.
Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.
Dag 23: Visa ditt rum.
Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från iår
Dag 25: Din dator.

Sötnöten

Skolan var fett chill, såg på film varje lektion. Efter skolan var jag dock tvungen att vänta på min vän i tre timmar. Iallafall när hon kom drog vi direkt till stan och gick omkring, satte oss på ett fik och pratade. Det var så länge sen jag såg henne, min fina vän, har saknat dig. På bussen hem så lyssnade vi på music och garvade. Lol.
Imorgon är det Tisdag, vilket innebär pluggdag. Lite trist sådär.

Godnatt

Osminkad och nyduschad och JA, jag har en tröja på mig.
Ligger just nu i min säng och ska sova snart. Ville bara säga godnatt!

Friends are like boobs some are real some are fake.

Söndagsångest

I min ensamhet sitter jag. Stressad som jag är för att det är måndag imorgon. Anyway ska ladda ner en film och fixa te. Haha, dricker aldrig te. Men har ni något tips på bra filmer? Skriv gärna det då!

Nu är det bara jag och matteboken.

Vaknade och trodde det var måndag, hehe! Anyway familjen har precis dragit så jag är ensam hemma. Idag har jag inga som helst planer. Bara plugga. kul. Får se fram mot dagen. Ska ta en dusch nu, puss!
Hej seriös?

Frost

©
Näst intill snö, jävla regn liksom antingen är det sol eller så snöar det. Regn kan vara kul ibland, inte när man ska någonstans håret ser ut som ett mullvadsbo, as usual!
Anne kommer hit om ett tag vi har inget planerat bara vara som vanligt. typ. Ända jag ska göra idag + lite läxor, om jag hinner. Stukade min hand nyss också, skulle ta av mig pyjamas byxorna så fastnar jag och ramlar, tar emot handen mot bordet och så går den typ av. Haha, kul lördag!

Okej, det här inlägget skulle publicheras för 6 timmar sedan. Anne och jag spelade in lite video klipp, tog bilder, kolla på film och pratade. Vi såg Hannibal, såhäääääääär seg, vi han inte kolla klart så ska kolla på den nu, förevigt ensam! Sen på kvällen träffade jag Sofie. Första gången vi faktist pratar allvarligt, visst vi brukar prata några minuter ibland, men det var typ i 2 timmar vi depp pratade. Känner mig lättad. Älskar er båda, mycket! ♥

EgopicARN

Kom hem precis, planerna var egentligen att dra ut med Sofie och Dennis och ringa några och dra någonstans. Men det blev ju kaos och Sofie kunde inte, vilket var tråkigt. Så det bara jag och Dennis, vi pratade om man kan prata om. Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra eller jag vet att det är något med jag kan inte komma på vad. Delar med min av mina charmiga opublicherade bilder från photo booth:
Mobba inte.

Snälla pojkar kommer till himmelen, resten kommer till mig

Tjabba tjena hallå, weeho!
nämen allvarligt har precis kommit hem från stan. åkte dit med Agnes och Emilia, såg Kenza också. Köpte lite presenter till mamma och pappa. Vi gick runt och kolla lite, sen drog vi hem vid typ 18. Ikväll blir det antagligen utgång med några.
Puss

Hej, du är helt okej för mig!

Judging a person does not define who they are, it defines who you are!

Köpa hest, mange bjuder

Tjena bröders!
Sitter i soffan, har gjort klart alla läxor, ska bara plugga lite svenska. Oh fett dutig tjej.
Bussresan hem tog typ evigheter, Seriöst bre jag skojar inte.
Har inget att säga.

Vi siktar mot stjärnorna!

That's how we do it in stavsnäs
Hejsan svejsan svennebollar.
Jo igår så gjorde jag inget bara typ plugga, var med Sofie på kvällen, standard. Som vanligt halkade jag och jag vetefan hur men på något sätt vände jag mig om när jag ramlade så jag hamnade på mage, aj mitt bröst. Vi tog lite bilder och ja sånt bästisar gör, snackar, garvar, skämmer ut sig osv. Mjo vi ska träffas idag igen!
Kyss

Haha så jävla tråkigt så att det blir roligt, gillar er mina vänner!

Dagens outfit- delar med mig av min förbluffande sexighet.

Tröjan är från indien, ett par trosor från lindex och till det gårdagens smink.

Kommerntera om ni vill ha en cover

Kommentera om ni vill ha en cover, kom igen ett ja eller nej, svara bara. Alla som svarar får en länk till sin blogg!

JA, alla bilder är driv, visst är vi fina :')

Igår, torsdag

Förlåt, förlåt för att jag inte uppdaterat på ett tag. Har bloggat helt fuckat. Tar tag i det nu!
.
Igår var jag iallafall med min käraste bestiiiis Anne, hon är snäll som tusan. Hon gjorde mig riktigt glad, jag tänkte inte ett skit på Satans barnen som finns. Pratade ut om allt!
Tack för att du finns! ♥
(Vi tog lite bilder, kommer upp snart)

-Nybadade oerhört söta brudar på sommarlovet 2011-

Det kändes, och det gjorde riktigt jävla ont.

-

It's just a bad day not a bad life.

Va i helvetes jävla sepe dag. Allt sög. Jag var trött/sur hela tiden känns det som. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Iallafall igår var jag med Agnes och Linnea, vi hade det sjukt kul. Vi åt, garva, och spelade in massa töntiga filmer, kommer sen, kanske!
Haha, jag orkar inte!

Snö, jag är kär!

Såg typ 3647656566354 statusar om att det snöa på facebook, så jag gick och kolla och det snöade faktist, Glad? Glad. Lite trevligt sådär på kvällsnatten. Idag hände inte mycket, träffade upp Sofie handlade plattång till henne, åt och tjilla på donken, palla skriva blablahhfbd hejdå!

Klockren asså!

klockren

Haha

A: alla vill ha dig
B: gillar att festa
C. Mindre snygg
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Alla älskar dig
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Världens snyggaste
M. Har dom vackraste ögonen ever
N. Du kan behålla hemligheter
O. Populär bland alla
P. Otur i kärlek
Q. Coolaste I Världen
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Blond
V. Dum i huvudet
W. As Snygg
X. Inte alls duktig i skolan
Y. bästa pojk/flickvänn som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smarter

E. Oh, jätte bra kyssare
L. Världens snyggaste
L. Världens snyggaste
I. Alla älskar dig
N. Du kan behålla hemligheter
O. Populär bland alla
R. Helt galen
N. Du kan behålla hemligheter
Y. bästa pojk/flickvänn som finns
B: gillar att festa
E. Oh, jätte bra kyssare
R. Helt galen
G. Skiter i vad andra tycker

Mysig fredag!

 

Söta töntar!

Arne och carlos julKULOR

Slog rekord på wordfeud 108 poäng bah sådär

Vill att ni ska gå in på min vän Agnes blogg också!

Min fredag var väldans mysig, förutom kemiprovet. Men efter skolan drog jag till Forum och mötte upp Agnes, Linnea och mikkis. Vi skulle för det mesta köpa presenter till Emilia. Snackade delvis med en julgran, liksom hur många har gjort det? Efter drog vi hem till Emilia (avgudar hennes hus). Hon fyllde ju år så vi firade henne, snackade och hade typ tjejmiddag.
.
Idag var den sämsta lördagen, skulle upp till djurö och kolla på match. Men nej här ska man sova bort hela förbannade dagen. Tim sa att dom vann iallafall, vilken var hur najs som helst.
Kyss

Länkbyte

Länkbyte med den här sjukt söta tjejen, gå in på hennes blogg genom att klicka på bilden!

Kakdags 2

Haha, jag vet skämmer ut mig totolt, som alltid!
RSS 2.0