Hiss/Diss?..


Hiss

Smink - Tänk vad bra vi har det med smik och allt liksom tänk om man sen ut som ett Troll,Snigel? på morgonen liksom då behöver man bara ta lite smink så ser det rätt så bra ut! ;).

Sommaren - Asså sommare är det nog många som har på sin hissa lista? har du? , Men iaf liksom allt går juh att ha på sig man behöver inte ha någor som täcker benen eller armar! och sen så blire juh underbart när man blir brun och man får inte glömma all snygga killar :D.


Vatten - Åhh vad jag älskar vattnet , tänk om vi inte hade det EUUW! , aja men liksom det är så fint också , vattenfall bäckar åar!
Music - Tänk om vi inte hade music?..Fy vad jobbigt Hur många hissar music? :)
Hitta pengar - D är alltid ruuligt att hitta pengar , även faste den ligger i ens ficka ! , eller om man hittar den på gatan , alltid lika ruuligt! :D
Diss

Muppar - Folk som verkligen tror att dom är någon och så ska dom leka bossig/bitch bara för att dom får lite uppmärksamhet . 


Misstolkningar - folk som misstolkar allt man säger och gör , liksom för då så säger dom det och sen så blir det så här pinsamt / tyst ? . liksom bara för att jag säger något konstigt som inte var menningen så ska alla hacka på en om det!

Fulakläder - Ibland när man tar på sig något på morgonen och sen när man kommer till skolan vill man inte ta av sig jackan.. Det är så himmla jobbigt! Eller om man får något fult i paket så vill man inte gärna säga att det är fult inför personen som köpte den..*(det har INTE hänt mig)* .


Afficher - Okej visst jag älskar afficher men just nu så är det jätte dåligt matrial på det så att om man har den åvanför sängen så fixar man till tecket och så kommer det värsta vinden så att hella affichen rivs isär..

Tystnad - Asså d är jöö skönt m tysnad och så men liksom om man säger/gör något så blire helt tyst och att tittar på en m en konstig blick , alltså pinsam tystnad! :s

Kommentarer
Postat av: emma

var med i månadens blogg!!

2011-02-13 @ 16:49:35
URL: http://emmaaaolsson.blogg.se/
Postat av: sofie

hahahahah aa men eller hur , hur visste du att "någon" hade skrivit fjortis då?

2011-02-13 @ 20:11:15
URL: http://sofiie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0