all day , all night!

vilken dag jag har haft. Har varit i nacka , själv "forever alone?" håhå. Orkar inte ens förklara.. Men jag var där handlade shortsen Jag skulle handla. Gick omkring lite , sen så gick jag till bussen mötte upp Sofie , vi snackade i 1 minut haha! Sen dror hon vidare, och jag tog bussen hem och gick om tittade lite på tv , senare ikväll eller nu ska jag bada med Anne. Ska kolla min lur och ringa Anne nu!
Puss
http://ellinornyberg.blogg.se/2011/june/veckans-blogg-3.html#comment ←GLÖÖÖM INTE VECKANS BLOGG!

Look

glöm inte att anmäla er till veckans blogg! (Inlägget under)

Veckans blogg!

Nu har jag äntligen kommit fram till att dom här bloggarna ska vinna:
Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Om du inte vann kan du anmäla dig igen!

Båååten

Hejhej , har varit ute till havs i 2 dagar. Sovit i båten osv. det var mysigt Fast hade inget att göra. Men jag badade och fiskade , haha i hov. Fick faktist upp 20 fiskar , en aborre tillochmed och fyra fiskar i samma hov. Annars bara läst och tagit det lungt. Nu ska jag hoppa in i duschen.
Hörs

Fest hos mange, mange mange mangeee.

Woho älskar låter sitter och lyssnar på den 24/7. Idag drar jag ut långt till havs , bloggar om 1-2 dagar! Måste sova nu.
Puss
Klicka på bilden!

Wohoo

Nytt

Fest i hela huset

Veckans blogg!

stoppa djurplågeri!

Fyfan för er som plågar djur såg typ 5 secunder av en video , ville inte titta mer. F**** , Hoppas ni hamnar i helvetet , eller att någon jävligt smart kille/tjej dränker er Som plågar djur. Aa jag gråter ju för i helvete. Stoppa detta jävla djurplågeri. Usch. Jag skulle vilja sätta alla såna människor som plågar djur , på en rad och fucking sicka en vass pinne i benet , sen skjuta dom i magen såatt dom lider jävligt hårt sen kan dom fan ligga där och DÖÖ. Jag bryr mig inte just nu vad ni tycker , jag hatar alla personer som på något sätt plågar djur , fan för er!

Hälsa till satan, Vi hörs!

godkväll , tävlar med Anne om vem som är uppe längst, haha fail. Fast egentligen behöver vi inte göra det för båda vet att jag kommer vinna. Haha af Har inte gjort någonting idag allvarligt legat i sängen och fixat  men bloggen osv. fett nolife , fast jag behövde vila. men imorgon kör jag igång igen då ska jag ut med båten , Najs.
hörs

-ful.se

Alla har något extra.

Satan har inte gjort någonting idag eller jag har målat naglarna , nöjd.
Har inget annat vettigt att skriva om!
Hörs

:(

godmorgon eller något. Igår var jag med Anne , vi skulle sova över men vi ramlade med cykeln så Anne drog hem. Sorry bro. Hon hjälpte mig med lite saker på bloggen , sen håller vi på att fixa en gemensam blogg! , fast det går inte att ladda upp en header. Haha. Idag har jag inga planer , bara vara hemma..Man måste ta det lungt ibland också. Fast vi (Familjen) Kanske drar ut med båten! vi får se. Just nu svarar jag på kommentarer ♥. Ska fortsätta.
Puss

Midsommarafton!

åhh..gästerna kommer 12.00 Så det är en halv timme kvar. Tänkte jag skulle gå och fixa håret lite osv. Haha af idag ska jag vara hemma och fira midsommar, Kul liv. Nej men det blir säkert bra. Ska gå och vara social men min familj nu. Puss

Ingen är perfekt , jag måste bara inse det.

Hmm..Riktigt nöjd med rubriken den tilltalar mig. Af har kollat klart på solsidan eller iaf första skivan. Synd att jag redan sett allt bara , jag som blev så glad och trodde det var nya avsnitt. Tog bara en pause. haha.
Jag gillar dig. Du är snygg såt du vet.

wohoho

Nu ska jag kolla på film det blir solsidan säsong 2. Har laddat men 1 kexchoklad , ostbågar , energy dricka och cola. Ikväll ska jag bli riktigt feeeett.
Puss

koppla rubriken.

sitter i min säng och kollar lite på facebook och bloggen. Igår så var jag med Anne vi drog till östersjöviken och badade O´hej vad kallt. Senare på kvällen så var jag med David,Dennis och Sofie. Vi hade inget för oss så vi stack till vinterhamn upp till susegårda skogen. Sofie och jag var fett coola när vi sprang runt och var med i ett nitendo spel. joho.
Puss

tråk

Du är kär nu - Ja
Du har sårat nån så de börjat gråta - Kanske
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nää
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nää
Du har haft ett förhållande som varade över två år - haha nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
- Aa
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja :(
Jag har smygit ut utan lov -Vet inte
Jag har ljugit om var jag är för någon - Haha yes
Jag har en hemlighet som ingen vet - Mm..
Jag har struntat i ett prov - nej..Eller?

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- Nej
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej
Jag kan inte svälja piller - Va? ..Eller jo..fast va?
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Till 03.00.
Jag har vaknat gråtande - Haha yes
Jag har somnat gråtande - tyvärr

DÖDEN
Jag hatar begravningar - Jaa , börjar gråta.
Jag har sett någon dö - Absolut inte.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - inte nära men i släkten.
Någon nära till mig har begått självmord - Är inte det hät typ samma fråga?

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej inte precis
Jag har sett en fallande stjärna - Nja vet inte
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Sjäälvklaart
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - ohja
Har sparkat en kille mellan benen - Vet inte
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - självklart inte
Druckit en hel liter mjölk på en timme - nej
Jag har medverkat i en teater - Åhh aa
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - va?
Du har fångat en snöflinga med tungan - Ja, jag är kol.
Jag har suttit på ett tak på natten - Yes, bad girl.
Jag har aprillat någon - vadfan betyder det?
Jag har åkt taxi - Absolut
Jag har ätit sushi - Nej skulle gärna testa
Jag har åkt snowboard - Jag kan förfan inte åka skidor!

Vadfanskajagheta.blogg.se

http://vadfanskajagheta.se/2011/june/tavling-vinnvalfritt-markesplagg.html?_tmp=3c5171c07a2681639034dbe1eb214bf7ac6afdbc
Är med i en grym tävling där man kan vinna ett märkäsplagg från http://brandsinfashion.com 
Klicka på länken och var med du med!
Lycka till!

Jävlar

Glömde berätta att jag var på grönan igår med Sofie , riktigt knas väder först värsta dösolen , sen spöregn alltså verkligen och åska. Jag är fett med stolt också jag åkte katapulten första gången , den var rolig jag höll på att dö och var värsta klagbruden i kön haha. Hade världens min där uppe men väldigt fin utsikt.. Hade jätt kul med dig.
Puss

To do

Hejhej , Anne och jag ska bada idag! Efter det senare på kvällen antar jag att det blir Sofie, David Bl och Dennis S. Och imorgon blir det Nacka eller Grönan med Ida. håhå. Awesome dude.
kyssN

Yeeey

Har lagt upp några bilder på http://ellinornyberg.devote.se bara så att ni vet.
puss

..

datan fuckar , eller själva klickbordet. men jag fick låna en annan! hade tänkt vara med Anne idag , men hon värkar inte ha en mobil. Så jag sket it. Men lite senare åkte jag pappa och farfar till båter och åkte iväg lite med den.. Första gången iår. Nu ska jag läsa lite bloggar sen sätta mig i mitt rum och dö med mobilen eller någon liknande. Är så jävla sur just nu på allt och alla. Längtar tills imorgon. nu ska jag försöka vara positiv!
Hejdå.

enjoy

http://ellinornyberg.devote.se

Bra start på Sommarlovet..

Bra start på sommaren att man inte kan bada första veckan. Idag hade jag tänkt mig att vara med Anne men hon fick tydligen inte mitt sms så ist städade jag mitt rum. Stooolt brud här. Har faktist rensat ut den sista hyllan så nu är mitt rum helt klart ska bara bädda sängen så är allt klart. Jaa man tänkte sätta sig just nu i sängen med jordgubbar,kesella och chic , men jag väljer hellre att vänta och vara med Anne nu ist. Måste gå nu Puss!

Stene och sutcke

hejhej , hade ingen bra idé på rubrik så det fick bli Julia och mitt namn på våra stenar vid Grinda. Funderar på bloggpause? , för jag har verkligen ingen lust att sitta vid datorn på sommarlovet. Men vi får se jag bloggar lite då och då. Iaf idag vad jag hos tandläkaren med Emilia , gick bättre än förväntat! Haha. Annars har jag bara suttit hemma , men snart när pappa kommer hem så ska jag dra till kristenebergs ip och kolla när Emilia spelar match. För jag vill inte vara ensam till halv 11. Jag är en lite kyckling , fast snarast blir jag stolt kalkon.
puss

lev livet innan livet lever dig..

SOOOOMMMAARRRLLOOOOV! Så jävla taggad på sommaren 2011. Iallafall på avslutningen sjöng nåra ett par ljuva stämmor..Haha. Efter det så skulle Anne,Ia f,Julia,Tove,Anton,Robin,Anders och jag dra och bada vi högmalmarna , men ingen annan orkade typ -.-' , jävla *ETT** . Håhå nää men. Aja jag,Anne,Ida och Robin tog bussen till Stavsnäs och badade vid hölö. Resten drog någon annan stans. Men det var kul. Sen gick jag hem och sov var helt död men mamma väckte mig för vi skulle äta tårta och få några avslutnings presenter , jag fick en berlock till mitt tomas sabo armband , jätte fint. En hundra lapp och ett guldkort på grönan. Jätte mysigt vare att sitta där och prata..förutom att jag var trött men annars. Nu sitter jag och tar massor av egobilder. Jag har fett tråkigt så jag tänkte fråga någon om dom vill göra någon.
Puuuuss
(Ni får bilden på vad jag hade för kläder på avslutningen senare)

Grinda.

Hej , igår så åkte jag & min klass till grinda. Det var lite ... Haha fett knaaaas , inget liv alls typ! Först kom vi till "platsen" Och satt där till 2 då vi fick nycklarna till rummen! Senare när vi fick dom så bytte vi om till badkläder och drog till "stranden" och badade. Efter det så chilla vi till middan då vi grillade. Jag grilla korv. Haha satte mig i värsta sotet så mina mjukisar är typ svarta på ena skinkan. Sen så på natten fick vi vara ute till 12:30 , håhå jag var fett busig jag var ute till 01:00-01:30. Men sen var jag inne i Sandra N & Elins rum med dennis S och markus. sen så vid 4 gick jag till Tove och Ida , vi var där i ca 30 minuter , sen skulle Ida kissa. då gick vi ut och ingen tog nyckeln så dörren gick såklart i baklås. Fönstren var inte öppet men vi försökte få upp det med gafflar skedar och knivar från matsallen. Buuuus! Haha , vi fick inte upp föntster så vi gick runt och frågade folk om dom hade en hårnål eller ett gem ingen hade det. så vi satt där och frös , jag hade korta tygshorts så jag typ dog av frossa. Efter ett tag gick jag till Sandra och Elin igen och sov där i 5 min tills killarna skulle in dom typ banka sönder dörren , men sen märkte jag att tove och ida fått upp fönstret så vi kunde klättra in. då så var klockan 7 och vi skulle upp vid skulle upp vid hal 8 typ eller killarna  väckte oss då.. Men aa då skulle vi vandra till värdshuset och käka frulle. Sen gick vi tillbaks och gjorde absolut ingenting. När vi var på lillsved , så kom farfar och hämta mig , haha jag trodde jag skulle få ta bussen men det var skönt att slippa det när man var halv död jag lovar. Haha kom hem tog en billys pizza , och satte mig och kolla på tv ,somnade mitt i filmen. Vacknade och sen skulle jag duscha för sen skulle jag till frisören riktigt nöjd med håret faktist känns inte lika slitet! Men nu känner jag att det blir allt för långt så ni får lite bilder imorgon
Puss
outfit igår

drar nu Tjingeling! ♥

(tidinställt inlägg)

Kommer ett ti..

Kommer ett tidinställt inlägg senare! , Jag drar nu puuuuuussss!

08.30

Hejhej! vaknade nyss.
Det är lite konstigt eftersom jag var uppe till 1-1.30.
Ska snarast gå upp och fixa lite till idag.
ville egentligen bara säga tack till alla som hjälpte mig haha, åhh vilken n00b jag är! Seriöst fett töntig :(.
Men det var iaf jätte snällt.
Nu måste jag upp och packa och fixa mig..
Jag tror inte det blir något inlägg sär borta , jag fixar iallafall ett inlägg innan jag drar.
puss
-gammal bild-

Friday friday friday

wohoo snart är det söndag om 5 minuter faktist! håhå. ska soova snart tänkte bara fixa lite. God natt bitches puss.

Hjääälp miiig!?

VAD SKA JAG HA PÅ MIG IMORGON , HAR BESTÄMT ETT PAR SHORTS MEN VILKEN TRÖJA?
HÄR ÄR ALTERNATIVEN:
Men gud vad bilderna blev i olika storlekar , men iaf nu får ni hjälpa mig vet verkligen inte vad jag ska ha imorgon! Btw jag ska till grinda med klassen.

Tummen upp.

Hejhej idag har jag inte gjort någonting. och jag hade inte tänk göra någontig nu heller! om någon vill göra nått slå en signal eller pressa in några knappar på telefonen och skicka. ;)

JUST IDAG ÄR JAG STARK!

hejhej , blev inget grönalund idag eftersom Ida inte kunde. Det var nästan bra för det är så varmt. Iaf imorgon är det söndag och min klass och jag ska åka till grinda och sova där. Näst sista dagen med dom , tråkigt men skööööönt! Just sitter jag i ett sånt här tält man har på verandan och äter jordgubbar med glass på. Ohh. tänkte att jag snart ska dra ner till ica och panta lite efter det gå ut med Bamse. 

DAGENS OUTFIT.

GRÖÖNALUND!

Igår så var jag på grönan med Sofie första gången i år. Idag var jag & ida å badade vid hölö , vi var där ganska länge.  Hihi. Nu tittar jag på heroes. Efter det ska jag duscha , för imorgon drar jag ,ida f och kanske några andra till grönalund. Ska upp vid 9 , håhå vi har bestämt att vi ska vara där först. haha kommer aldrig hända.
Puss

Glada minnen man minns.

heeeej  idag så var jaaag med Sofiiiiiie! Vi drog ner till hölö och grilla , jag bidrog med marsmellows , dricka och ___. Jag kolla igenom hennes mobil.håhå. Efter ett tag så badade vi klädbad , fast sofie bade bara till magen eftersom hon hade sin syrras tröja på sig. Nu så ska jag platta håret lite för vid 20.00 tiden ska kanske Sofie ringa om hon orkar.
Puss

Olympiska spelen

Hejnu har jag precis kommit hem ifrån skolan vi hade vi OS , vi ska ha det imorgon och i övermorgon. Det är sådär kul jag har typ ingen att vara med osv. Men annars så är det bra! Nu har jag nyss duschat och ska ta på mig lite frächa kläder tills kvällen då Sofie och jag ska dra och grilla håhå. Vi ska har korv marsmellows och andra mat saker! Medans kan ni få en outfit bild från igår!
Gårdagens outfit:

dagens blogg!

Den jag lottade ut är http://smartest.blogg.se , du kommer bli länkad i alla inlägg i 3 dagar! Grattis!

NY TÄVLING↓
Förra gången då Http://smartest.blogg.se vann så lottade jag på lappar , haha. Men denna gång kollar jag vem som har finast blogg! så fixa era bloggar super fina eller så kanske dom redan är det :)
puss

!

Hejhej , Idag så var min klass och jag på skansen! Det var super varmt ingen vind heller. Iaf först skulle vi gå någon "tips runda" vi typ gjorde ingenting på det bara gick runt och chilla lite. Sen när det var slut så var man "fri" haha då så gick vi lite överallt till djuren! Asså det var lite speciellt , sen kom vi till sälarna och en låg och sov , den var jätte söt..Den typ klia sig på magen och i ansiktet! Sen vid lunchen så gick vi och satte oss vid en bro i skuggan, åt och flumma vi sa typ till en lite tjej att det fanns krokodiler under bron och att den hade ätit upp Tove's tår!
(dagen blogg slutar kl.21.00)
Sen när jag åkte hem så var jag så jävla trött , men jag pratade lite med mamma och vi beställde en klänning på internet till avslutningen! Nu hade jag tänkt mig att gå ut och cyckla lite.
Juste Sofie kan du på Onsdag eller?
Pusspuss
Profilbild @facebook

Goddag

Hej , idag så har det inte hänt någonting..Men jag tänkte lite senare på kvällen dra och köpa lite marsmelows (s?) , och ringa Sofie och någon mer , och sen om vi kan dra till någon mysig plats och äta lite stekta marsmelows , Fy vad mysigt!
kom ihåg att anmälla er till veckans blogg ,den slutar imorgon!
Juste Ida du frågade om jag kunde hjälpa till med din header! , visst det är bara skicka 4 foton via hotmail och beskriva hur du vill ha det! ♥
Pusshejj!

311iN()R NYI33R6

Hejhej , som ni såg ändrade jag lite med veckans blogg , men jag har inte tagit bort dom som anmällde sig förut , så ni kan också vinna!
i                                                                                                                                 dag ska jag och mamma åka nånstans och shoppa! Men nu måste jag ut med bamse
Puss

Veckans Blogg !

KOMMENTERA ATT NI ÄR MED! VINNAREN PUBLICERAS I VARJE INLÄGG I 3 DAGAR!
SLUTAR PÅ MÅNDAG!

Tjineling

När älgen är blå är ölen kall

hejhej skulle göra ett inlägg för ca 3 timmar sen , men eftesom datan tog slut på batteri så blev det inget. Idag var jag mest ute och fotade. Senare på kvällen åt vi grillat , som igår. Nu ska jag ladda mobilen och sen sätta mig vid Teven men nått gott i handen!
XX

4.58

Hejhej , har varit vacken tills nu , vet inte varför? , Jag är så osmart eftersom jag ska shoppa "idag". Aja jag har iaf precis varit ute och fotat lite men systemkameran , solen var superfin och jag blev inspererad (s?) av naturen. Ojoj töntig?. Skit samma that´s it , jag blev hyfsat nöjd med bilderna iaf. Jag är verkligen inte tröött och jag vettefan vad jag ska göra! Fuck kanske dax att sova, hihi.
Godnatt och puss för mig

Fy sjutton

Tjenatjena mittbena Wohoho , vad häftigt att jag inte gjort någon idag. Där emot igår var jag med Sofie hoho , bilder kommer yeah. Imorgon ska jag & mamma dra in till stan och handla en avslutnings klänning till mig! , dax för det nu. Ojoj. satan i gatan upptäckte att mina fingrar är blåa , ojoj smurfus på ingång!

Drår nu

Tjingeling ♥

COPYRIGHT!

Copyright på alla bilder!

.

Hejhej , idag så ska jag inte göra någonting tror jag , jag skulle följt med Emilia & mamma och shoppa 1 timme , men jag ville inte eftersom dom ska titta på fotboll efter..Juste det är ledigt idag. Det är röd dag typ.
Pusssss
RSS 2.0