Earth hour

Jag glömde släcka i en halvtimme, men kom på det vid nio då det var en halvtimme kvar, så vi släckte ner huset.

Brukar svälja dina lögner, mest för att få känna smaken

I'm Back

Tog en paus från bloggandet igår, men som ni såg uppdaterade min fiiina väninna Linnea lite, vi ska skaffa oss en gemensam blogg!
Idag är det iallafall Fredag. Så skönt att det är helg, mina planer för helgen är att ligga hemma och käka godis, kanske träffa någon kompis, orkar inte göra så mycket. Chill helg alltså.

Hajajajajajajajajaj

Hej det är Linnea här. Snabbt inlägg för somnar snart, min fiiiiina syster fyller år imorn så har slagit in presenter typ nu :) ja å förresten tre saker till:
1 Imorn är d fredag! <3
2 Hungerspelen ä bra läs den.
3 om 75 dagar är det sommarlov FATTA!<33 :DD
Puss

Kärlek till Youtube, här är en liten del av min humor och saker jag gillat sen innan!

Sleep tight

Lifes sucks and so do you

Tja ellis vän hääär<3 hon ska jag skulle gestbloogga så nu gör jag de.
Hemma hos agge var det kul, vi e kul. Imorn ska Elli å agge vara mimare hela dagän. Och på onsdag drar vi till tom tits me klassen, fat k bry jag vet, men de blir kul om jag kommer med dej elli<33
Jag skall läse hungerspelen nuu så hejdå venner :*

Enbart tillägnat åt Agnes och Sofie.

Sommartäcken

Jag har rakat benen. Skiter i att göra det på vintern för man har ändå långa byxor och heltäckande då. Så det är ett klassiskt sommartäcken för av mig. Sen finns det andra många men när jag har rakat benen känns det som sommar, himmlans knas.

Imorgon

Uppdaterar imorgon, ska hålla bloggen livlig hela dagen imorgon, just idag har jag varit upptagen och trött. Puss

Hangover 2

Ligger i sängen och kollar på hangover 2 med mikkis medans vi väntar på Linnea, Aggan och Emilia. Det tog en hej dunsarna lång tid för de att komma hit, men vi har underhållit oss genom att läsa min gamla dagbok, lol, pratat osv.

Fysik x2

Sitter på en extra fysiklektion, för att mina kära vänner slutar en timme senare en mig, sitter mobbad längst bak. Har Mikaelas dator, hon sa att om jag våltar hennes fejsbuuk får jag ingen present, whateva biatch i'll rape her.
hej nu är agnes här. Hon drog, haha!

Snabb

Drar en snabbis till Ica för att köpa lite saker tills imorgon. Btw flikkor, vi komma inte laga maten själva som vanliga kvinnor, utan vi kör på pizza

Vår

Ey, känner ni värmen eller? typ 20+, så chill! Invigde årets första pinnglass idag också.

Bussen

Sitter på bussen och uppdaterar mer kul när jag kommer hem, ni får lite bilder

So

Sitter på so:n, eller vi börjar om några minuter. Men anyway, imorgon så lägger jag upp bilder på det jag fick i söndags.

Avslutar tisdagen

Sover

Ligger i sängen och är påvägg att sova, tänkte bara uppdatera en snabbis, bara för att jag kan.

dagens

Chillar

Klar

Detta är ett live inlägg, direkt från sängen. Dagen har varit chill, rullat omkring som vanligt. Efter skolan rullade Agnes och jag till Forum, jag var tvungen att fixa en sak med Iphone, det är en fin pojke, han ska snart döpas. Hon behövde byta lite saker också, sen kollade vi runt i butiker. Haha. Vi är onormala. Drog hem runt 18, kom hem 19, sen dess har jag bara installerat och lanat min iphone!

Drar nu!

Nytt på bloggen.

Körde på rymd-temat, den andra var tillfällig, ska nog byta från den här eller fixa header lite, annars vad tycker ni?

18/3-2012

Fyller 14år idag, väldigt angenämt. Visar vad jag fått sen, vill berätta nu, nu, nu! Men jag får hålla ut, vet inte varför jag inte vill berätta nu. Moheheheh. Måsta dra!
Jag är söt.

Min sista dag som 13

Idag är det sista dagen jag är 13år. Chill och ochill. Sämsta att jag fyller år på en söndag, det är veckans tråkigaste, värdelösaste dag, typ pluggdag.

Dagens, eller "gårdagens"

Kalas

Kom hem precis, har varit hos Aggan, hon fyllde år i torsdags och vi firade henne idag, Vi gjorde massa skoj, allmänt flumm. Det var jag, Aggan, Larssan, Millan, Mikkis och Danai, fiiiina flikkor! Tog inga bilder så ni får nöja er med en bild på födelsedagsbarnet! Puss.

Agnes

Jag vet inte hur länge jag känt dig? knappt ett halv år, ändå känner jag att jag litar på dej och kan prata. Du är en väldigt fin person på både insidan och utsidan, och jag vill att du ska veta att jag älskar dej. Grattis på din 14års dag, synd att du var sjuk idag på din 14års dag! Puss ♥

Bossissen

Pannkakaaaa

Glömt min egen födelsedag!

Har tydligen inget minne, Agnes fyller år om tre dagar så jag har glömt att jag fyller år om sex dagar. Vem i hela friden glömmer bort sin egen födelsedag? Jo jag. Har haft Agnes födelsedag på minnet hela tiden! När fyller ni år?

Bara så att ni vet

Äter Corn flakes, har mått dåligt idag, typ magsjuk. Säger inget mer, haha!

Det var fett länge sen jag åt corn flakes, så jeeeeavla gott!

Är man svensk, så är man..

Har inte följt något program av Melodifestivalen, kände att jag var tvungen, vem tror eller hoppas ni vinner?

Djurö

Idag åkte jag upp till Djurö, för att träffa Sandra, vi drog till hallen och kollade på f98ornas match. De förlorade. Efter kramade jag några, sen drog hon och jag till pizzerian, hon skulle äta, sen satt vi där och pratade, gravade osv. Sen drog jag hem, och nu är jag hemma!

Baka

Har precis kommit hem. Ska baka, var tråkigt egentligen, har nget och göra och jag är så sjukt sugen på havrebollar. Måste gå ner och hämta vanilijsockret i källan. Omfg fett läskigt och jag är ensam hemma.

Morgon inlägg

Godmorgon bröder, sitter i skolan och väntar på att Mikaela ska komma, om hon inte kommer, blir jag alone. Kanske Agnes och Emilia också kan bli friska. Varför är alla sjuka? seriöst. alla. Bloggade inte igår, hade ingen lust, gjorde läxan och var lite med Mikkis efter skolan. Vi åt och snackade på hennes mammas jobb, haha.
Fick just ett sms från mikaela där det stod "sitter på bussen med Agnes". Jag är lyckligt lottad.
update: vi börja lektionen men publicherar nu.

Favorit snabbmat?

Min rumpa har precis anlänt till soffan. Jag har det rätt tjilligt här, om ni ville veta.
Var i skolan som vanligt idag. Efter skolan mötte jag upp Sofie, vi stannade till på donken och käka galet.

Dagens outfit

Igen

Sjuk igen. Har så ont i huvudet. Haha, det är synd om mig. Ska fortsätta droga mig med Alvedon och Treo. Mums.

Mitt liv går under

Big brother var inte ikväll, det är aldrig på lördagar. Det sög ju. Det var någon annan film iallafall, som är slut snart  "Den handlar om En jornalist som ska veta lite saker om en våldtäkts man som inte är en våldtäkts man. Så händer den olika saker med jornalisten, hon är huvudrollen. Standard film. Helt okej"
Ska kolla klart på filmen, och messa med Agnes som är hemma från Indien. Puss

Just nu!

Jag vet att jag suger på att uppdatera, vad skyller jag på? Att jag är lat.  Jag orkar inte redigera bilder, och ett inlägg utan bild är tråkigt enligt mig. När skolan börjar får ni live bilder, haha. Kommer mixa ihop lite kul tävlingar, och dagens outfit gör jag så ofta som möjligt. Två dagar kvar, sen börjar det roliiiga!
Ni får en bild på mitt liv just nu, saft, godis och Bones. I väntan på BigBrother..

Linnea å Agnes <3

Vad jag köpte igår!

Igår

Sa igår att jag skulle berätta om igår.
Igår vaknade jag, fixade mig, mötte upp Sandra, drog till stan. Sen var vi där i ett tag. Det var sjukt varmt, så vi satte oss vi kajen, som två awesome brudar, vi åkte djurgård färjan. Sen åkte vi till gallerian och köpte "saken ni skulle gissa, visar i nästa inlägg ;)". Tappade även bort min mobil, men den hittade vi. Har verkligen saknat Sandra. Vi hade det sjukt kul, och vi ska träffas igen så snart som möjligt!
Tyvär råkade jag skicka fel bild från mobilen så raderade jag bilden jag skulle lägga upp, så smart ibland..

Typ frisk.

Hey. Jag vet att jag inte uppdaterat idag, jag var sjuk. Men det känns mycket bättre nu. Bara att halsen svider och kicklas. Skulle åka till stan med Emilia idag, men det blev inte av eftersom jag var sjuk.
RSS 2.0