god natt !

heej då !! god nattt måste sova nu för det e skola imorgon ... :( aja whatever !

  <33

hmm..

heej !! känner att jag måste shoppa någon ;) .. messa mig då eller prata :D<33

hah..

...ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaahahahahahahahahahahahahahahaha ;)
inorgon kan jag göra bildboomb om ni vill ? ;) heheh

!

heej!! nu tittar jag på cougar town det e ruuuligt ;).



jag har varit med anne idag för inte så länge sedan :).. vi satt vid datorn jag rita i hennes top model bok :) . och sen så gick vi till hennes höns :D . aa sen så gick jag hem typ ..

och idag hade jag tänkt och vara med sofie , david , dennis ? .. typ kuligt vah ?? :)<3


haha ! ;)

chattar

heej!! just nu chattar jag med sofie hammarström och david blomstrand det e vell ruuuligt ;D .. på facebook alltså . men imorgon hoppas jag det blir dom sötisana <3 .


 har precis tittat på en parnody film haha så jäkligt rolig ! :) . den hette hot shot 2 ! . ;) . har ni sett de ? :) .. hahahah ! ..

jag ser fram  i mot imorgon :D <33 .. då blir det mina favvo nördar som jag ÄLSKAR <3333 . åå jag saknar dom sommarlovet fan vad varmt det var på kvällarna då nu ere typ -1 grader men vem bryr sig haha soo whatever liksom !! :) .

sofie måste ärkäna du äger på och ta bilder :)<33


Rubrik :

heej !!  har bytt buren till min dvärg hamster :) . och sen typ inget mer ;) . men ikväll tror jag att det blir sofie hammarström david blomstrand och dennis sönnerberg :) ..




kram !

pinsamt

OMG , där gjorde jag bort mig !! .. fy fan

mina favvo nördar ;) .

haha ! :) imorgon :D

bby !

vet inte varför jag sa så men ?? . haha har fått sockerkick utan socker .. OMG jag garvar fan ihjäl åt mina egna skämt .. har ass kul för mig själv ..hihihihihihi idag har jag inte gjort något specielt bara slappat ?.. eller jag har varit i stan och ätit på pizza hut , och shoppat lite efter , två mösor till vinter , en kofta och sen så  hitta jag inget mer typ .. älskar stan det e så skönt typ ;) . aja just nu lyssnaer jag på spotify :) .tyyyp liksom hehehe .. precis ändrat afficherna på vägen ska forsätta med det hihi ;) . ;PPPP;P;P;P;P;P,pp;ppppp;;,,P,P,p;p,p, ;D <33

kul !






varför liksom ?!

heej!! idag var en dålig dag :´(. jaja men nu har jag inte gjort något typ
driv !! ;D<33

hihi

heej!! idag i skolan så badade vi med kläderna på :) . det var roligt :) . aja sen bastade vi ;D .

e med anne !

heej !! mu sitter jag och Anne i min soffa och sitter vid datan medans ane tittar på tv ! :) . nu ska vi gå till snowflake ;) . men vi ska nog ta en glass först :D .


puss

love is a good feeling !

heej!! idag har jag varit i skolan har hent en massa roliga saker det mesta e hemligt ! ;) . hahah nerå !! . idag skulle jag vara med sofie,anne,ida men jag kunnde inte , för jag var tvungen och göra lexa :( . aja men nu så har bamse typ fått lite damp för han typ gnäller pch piper men nu kom mamma hem så han blev ivrig !! :S . Aa .. på Fredag ska jag nog vara med sofie , david blom och dennis.S ruuligt vah ?! ;D <33 . hahah som sofie och jag har planerat hehe !! ;) . aa nu ska jag sitta vid datan lite och kanske titta på tv :) . fast jag e inte klar med läxan en :O .  har bara ett tal kvar wohoo ;) .
meee ;) <33
 ( tack sofie ! )




pusselipuss på er !

I think I like you !!

heeej! idag var jag i skolan ! . det var rooligt inte lektionerna dåra men rasterna ;) . då var jag med ida , anne och sofie , SÅKLART !! . aja men efter skolan så var jag ida anne och sofie det var skojit ! vi gick hem till mig och var med min hamster lite :) . DEN E GULLIG hehe ! . aa sen gick vi och bada :) , i östersjöviken -.-   . aa sen gick vi hem till mig och drack varm choklad och va med snowflake :) .


och nu vill jag bara vara har typ tittat på något pogram , spännande ;) . nu ska jag sova skola som vanligt !


ladda bilderna senare pallar inte NU !! . aja old picture ! .
inte så gammal men tihihih ! :)



huge ,kiss, love,misses elli !

snowflake!

heej!! har fått en dvärghamster :) . så sööööt ! den heter snowflake . fick den av carro , barndoms kompis :) . aja men nu ska jag sova ni vet det e skola imorgon höh -.- . LÄNGTAR INTE !! . godnatt !! . 


                       HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAH

bönan !

inloggad ! på msn ;)

bönan idag !

heej!! idag har jag varit med bönan mitt nya smeknamn till puffen som igentligen heter SOFIE ;) . tihihi . aa men vi har varit på sjöslala och vi har badat ! sen så kikat boll , snackat ! haha töntig jag lät nu , ! .

aa sofie du skulle logga in på msn ! din nöt ;D . ! haha ;)
joo men nu måste jag gå ! ska åka och äta hos morfan ! :) .

Sofie , Anne , Ida gör ett blogginlägg iallafall !! :) miss you :(<3 .
haha ändå sov ni här inatt hehe ! aja :) .

sweet huge / E


dvif - dagen

heej!! slaappar lite till music nu fett snice ;) . aa snart ska jag typ gå till sjösala för det e djurövindödagen :) . ska sticka nuu tjoo :D . hoppas man ser någon där ;) .. "sofie"  ;D . aja tjoo bloggen ;) <3


  olala bff ;)<33

sitter med sofie,anne och ida nu!

heej!! nu har Sofie,Anne och Ida ! . dom har sovit här ;D . vi har käkat godis ;) . vi satt uppe till typ 2 och titta på film sen så blev sofie & jag trötta så vi gick och la oss , men anne & ida satt uppe men do kom efter ett tag . sen har anne och ida varit uppe hela natten känns deet som :D . 


nu ska vi äta frurkost ! hmm.. undrar vad vi ska äta jaja ! ;) .  

                                                     2 bilder från igår hehe :


                                                                                  haha

vita grindarna !

heej !! igår var jag,sofie,anne och ida vid vita grindarna på djurö och bada ..det var varmt faktist ;) . men sen så åkte sofie anne och jag hem och sen så slutade dagen lyckligt (hihi?) .

idag så ska vi vara igen fast idag så ska vi bada vid abborbärget :) . typ jaja .. det blir nog mys



sticker nu kramis elli

BFF´s

bilder:
FYFAN vad jag ÄLSKAR bilde ;D<33

sötnos på närbild :D<33

sur sötis :D<33
peace man ! . ;)

Va-

Jag ska bada vid östersjöviken med elli och soffan nu :P








Kram Anne

Anne här =P

Hej det här är ellis bff anne :P Som gör ett inlägg på ellis blogg :D 









                                                      Kram Anne

igår...

..var jag med anne & sofie :). vi badade i östersjöviken , det var ass blåsigt så det kom inte vanliga blåsvågor , utan som att det var en båt som åkte fram och tillbaka hela tiden ! . aja det var varmt i vattnet iaf . men sen så gick vi hem till mig och drack varm oboy med grädde och åt cocopops :) . vet ni grädde och cocopops e gott faktist heheh .. aa sen skulle anne hem . då så stack jag och sofie fel buss .. höhö vi "råka" ..   aa så då fick vi gå från statol / djuröbron .. WOOHOO  försa gången för mig ;) . aa det var jue kul eller coolt och titta rakt ner sen när vi kom till djurö så köpte vi en varsin glass och en powerade ! och gick runt , hade tråkigare " kom hem occ gick hem ;)

frågestund svar !

Moa 
Vad gör duu !! Vem äru oftast med av dina bffs !! <3


sv: Bloggar just nu ! . alla -.- !



Anne

vem är din favorit kille ?
vilken är din favorit färg
vilken är din idol ?
vem e din förebild ?

Kram Anne


sv: taylor launter ;)
lila !
vet inte just nu ?
vet inte ;D .

kram på dig med :).

Nathalie

vilken är din favorit
årstid?:D

sv: såklart mars , jag fyller år då ;) .








 

     
       
       

god natt..

..bloggen ses når blogg pausen e över

puss ^^♥

OMG

skol ångest , onsdag :..(

frågestund !

en vecka ! .

!

heej!! har badat idag , vet att jag har bloggpause aja wathever . badat med anne ! :) .

i don´t want to lose you ! .

heej!! nu tar jag en
bloggpause .
förlåt måste få upp blogg viljan typ har ingen lust längre så nu tar jag en pause i 1 vecka
 aa vet inte men titta in för kanske börjar tidigare
man vet aldrig .
i won´t forrgat what you did ti me ..


god bye suneshins ! ;)

hej !

heej!! från igår till idag sov jag och anne hos sofie :) . aa typ det vi badade idag ..skönt.. aa sen så snacka vi sen var alla trötta :O . då gick alla hem :S ...  fast det e klart vi sov knappt och solen gör en trött :) . memen..


undrar vad jag ska göra imorgon om det blir fint väder ska jag bada om jag har lust .. med någon . aa sen har jag ingen aning iaf ..


                                                          god natt sötisar !



picture :
 

god morgon

hej har ni haft en god morgon ? .
det har inte jag för syrran har juh nånt alarm så att man inte får sova klart .
och så får man inte sova ut inatt ! . men iallafall nu har jag varit inne lite på facebook chattat med anne lite typ aa fans typ inget och göra där när hon logga ut , aa nu ska jag sitta och slappa framför tv och
 vänta på sms typ aa det
    finns inte så mkt och göra ! fast aa :)






förlåt ♥ .



haha ! ...

... skrattar åt en sak ganska hemlig haha  . asså hahahahahahahahaha det e rooooligt iaf .. gaahh . o du sa att jag var en ppahahahahaahahahahah

fruktsallad

heej !! ikväll blir det fruktsallad :) . aja sen ska jag ta en glass för jag e sugen på det hoppas jag e det eftermaten ! ... så ja

be happy and lucky !

heej!! nu har jag kommit hem från sofie precis vi har inte gjort så mycket direkt :O . men vi har vell haft kul ... asså det e inget kul och blogga för man gör typ inget med kompisarna förutom occ snacka typ så det e svårt och sen så orkar man inte blogga för statstilken gån ner och alldrig någon komentar det e så himmla tråkigt liksom . kanske ska ha en blogg pause ! . men typ i  en vecka vet inte säger till  då iallafall när jag börjar och så ! . aja e trött nu slappar framför datan , och tv:en ..:) . bilder bilder blilder kommer men aa orkar inte   (förlåt) .

puss ! <3

!

heej!!

iförrgår var jag med david , sofie och dennis vi typ bara va lite :) . sen så på kvällen så så var jag och min familj på en resturant i stan det var gott .

och igår så var jag med ida & sofie :) . vi va bara och snacka ! :) . majs ;) ...

idag e jag med dom igen ofc :) .jag sover juh hos sofie med ida också :) . vet inte vad vi ska göra nu kanske gå ut ..aja vet inte


kramellikram elli

sticker till sofie nu

:)♥

What I think should know !

thats the true ! ..

light night

heej!! igår kväll blixtrade det som faan .. det var väldigt mysigt men lite läskit också ;D . asså såg ni blixtarna dom ljös upp hela himmlen . alla som gillar åska säg det ;) . sen så spörägna det så jävla mysigt asså :) . 

idag vet jag inte vad jag ska göra .. kanske städa lite mer i mit rum asså bara fixa till det lite det tar inte så lång tid ..om jag ens orkar !! ... hehe aja vi får se :) .

kramellikram elli





stor städning

heej!! nu har vi haft stor städning i mitt rum så nu e det rent på golvet och i gaderoben inte på skrivbordet direkt ..  men sen har jag pratat med mamma lite :) . titta på tv , letat efter mobilen , jag hittade den fasten den var avstängd duktig vahh ? ;) . nu ska jag fixa mina naglar så att dom blir fina ni vet dom vill också ha lite färg på sig ;O . Gahh måste lägga in bilderna men nog lite för sent nu och så ska vi äta middag ! orkar faktint inte , OMG  vilken nyhet vah ! ! ? ... nee inte så haa .


nu ska vi äta middag undrar vad det blir hoppas på något gott ;D . O jaa det blir lövbiff med ?? ... MMmmMMmmmMMm ;) , . 



idag skulle jag leka med sofie men sen kunnde hon inte ? .. Aja men kanske leker med henne någon annan gång ;) .

.

 
                          någon som vill vara , shoppa , hänga , bio , wahatever i don´t know ! .

                                                                       haha SMSA please <3 .

frågestund

fråga allt ! slutar om en vecka

´

♥ i miss you ! .

grilla

woho fick just reda på att vi ska grilla ..






det e juh värsta lyxet ;) . för vi grilla hos sofie också asså tack för att du bjöd mig sofie :) . love that party :) 




och när blir det bio och middag :D ... nu ska jag rita medans jag väntar på maten miss yahh



dagens!

outfit

vad tycks ?!

                                                    komentera ;D .

fest

heej!! från igår till idag så hade sofie sin fest vi sov över hos henne anne,ida,julia,jag & sofie såklart :D .men tove & elin kunnde inte komma :( men vi hade kul endå :)men tråkit att dom inte kunnde komma :( . aja men vi har typ badat för det mästa och snackat om olika saker och ting det var en jätte rolig fest ;D och på kvällen blev det grill så gött alltså :)

aa sen så tittade vi på film på kvällen sen så somnade jag först typ vid 2-3 vet inte ...





aa längtar till nästa år då hon ska ha den igen :D .


sofie&jag ^^♥ . picture comes later see yahh ;)

heej!!

heej!! idag har jag shoppat med ida och hennes syrra vi var först i mölnvik sen nacka :) . öhh jag hitta jätte många fina grejor men man kan juh inte köpa allt ;D . imorgon blir det fest hema hos sofie´s pappa :D . aa sleep over faktist :D . aa så så nu fixar jag prestenten till sofie och så :D :D <33 . åhh e så taggad till imorgon :) . wohooo ;D .

tagen av : ellinor nyberg ... känner inte ..... nee jag skämta det e juh jag hahahahaha gud vad kul jag e haha !!





Xoxo elli .

Mölnvik nästa

Hej nu e jag på väg till mölnvik :-) . Aja Vi e snart frame typ så aa aa tänkte bara titta till bloggen lite aja see yahh:-D

min fuking data laggar !!

sorry tänkte göra värsta inlägget med nää det e den lilla piss datan som laggar så jag kan inte ladda upp bilder på blogger fy farao vad sur jag e nu helv*te ... förlåt var glad nu andas in o ut in o ut ne skoja :P



ny idol





                         aa gillar faktist henne , hon e bra på film och så :) ...



                                                                  amanda bynes

yehh !

heej!! igår sov jag och ida över hos sofie ! . vi hade rooooligt :D . vi titta på film typ på kvällen och innan det så lekte vi med lego heh ;) . aa och sen gick vi ut och då skulle ida hem :,( . så sofie och jag gick till vinterhamn med 2 jävla bilar som förfölde oss :O . men det e lungt vi klara oss utan bryna ben elr armar ;D . vi var skit rädda liksom varför just oss ;P . jaja ... aa sen vi typ 21.30 gick vi hem för vi orka inte med varandra längre  ... nerå vi orka inte för vi har typ sprungit i skogen i blöta kläder & skor ! . och typ kutat som galningar :$ . läbbigaste night  EVER  in my life !!!!! ...

jaja imorgones planer shoppa med ida och hennes syrra i mölnvik :) haha .. sofie jag kommer hitta något till dig då gullunge :D♥ .  längtar till torsdag fest fest fest :D :D :D ... miss you all bff :)





kramellikram elli

nu

nu kan jag läsa sofies blogg ett inlägg extra tillochmed :)

imorgon

heej!! imorgon ska jag vara utanför sofies hus kl.12.00 :) . för då ska hon,jag,anne och ida vara :)♥ . vet inte vad vi ska göra - eller joo vi ska ... ha kul ;D . ohh längtar så mycket :) . åhh sofie jag vet vad jag ska köpa till dig hihi <33 . asså vad roligt jag hade med sofie ;) . grymt kul med anne också :) .





pusskrampusskram elli

.

heej!! i går var jag med sofie & anne :) . vi badade vi hölö ;D . sen gick vi hem och skulle sova över men sofie kunnde inte:(. så det blev bara anne och jag :) . vi var vackna hela natten sen blev anne trött och då lura jag i henne kaffe så hon blev pigg :) . sen idag var jag anne och sofie på kvällen - vi gick till susegårda :O , läbbit . sen så skulle anne hem då så var sofie och jag till 11 vi var väldig rädda kan man säga !! :)♥ . sen skulle jag hem och det var tråkigt men nu ska jag läsa sofies blogg bara ett inlägg till :D .
ps.det e kul och åka moppe :) .



xoxo elli
RSS 2.0