Hahahaha..I don't get it?

HISS

jag hissar sms
,
Shopping.
DISS

Jag dissar falska kompisar
,
folk som inte svarar på mina sms..

Elli vill ha lite Sommar!

..Åhh vad jag längtar t Sommaren ,   jag drömde att d var sommar inatt ;). Haha , men iaf tänk lixom att BADA , SOLA , GLASS , KILLAR ;). Åhh jag blir nästan ledsen av att tänka på den!.




Aja idag hade jag tänkt att vara med Någon ruulig! ,Heh..Men Anne kan ju inte för att hon fyllde år igår och ska fira idag!. Men iaf jag vill juu Shoppa så d hade varit Awesum . Får vell hitta någon Haha , Jag älskar mina vänner (Ibland).. Men alla bråkar ibland :S.
Haha vad töntig jag ä nu! ;).


NU SKA ELLI..HARE KNAS!
EFTER SOM ATT HON ÄR FETT RANDOM! HAHA.

KyssN

Tävling!

Är med i någon fin blogg och tävlar om en superfint linne!
Bloggen - http://emmadamm.blogg.se
Aa superduper vah? :D
KramN

VÅR!

Tjoo!..Mmm..vad skönt när solen är här!, känns lite som vår när man står i solen . Aja bloggade inte igår men iaf . Igår så var jag med Ida och Anne , sen gick Anne hem och då så var Ida och jag lite. Men idag så fyllde Anne år :D GRATTIS ANNE!!!!!!! Aa , hon ä ju 13 nu! gör ett inlägg om d senare ! Men aa på rasten spelade vi billjard och då så satte anne 2 på samma gång! Hon ä så duktig! :D
Elli- Jaa vi sjunger för anne i matsalen !! :D
Anne-Elli det är din födelsedag snart , Då du..
Elli- Men åhh..:S
Puss!

make a choise!

Tjoo!
Idag så hände inget specielt. Men aa iaf nu sitter jag och tråkar här.
Puss

Tjabalabalo.

TJOO!
Idag så var det en vanlig dag i skolan , fast efter skolan så var jag m Anne! , vi spelade Buzz , Hahah RuUUuuligt . "Och så sry för att jag inte bloggat men jaga har inte pallat"
Längtar t imrn i skolan! Haha har bara ngn kännsla av att träffa (alla) *host* Heh..Aja nu ska jag dra Haha
pussN

hEj På DiG !

..hej idag så vare en vanlig dag i skoalan ! , haha sen så efter så var jag med Tove ! , D var ganska länge sen men aja whatever , vi snacka och olika saker mest och tittade i gammla skolkatalogen . Sen gjorde vi inget mer typ ? :D.
Aja nu så vill jag att SOFIE ska sluta med sin atans bloggpause! Haha!. Nu ska jag ta lite KaKoR..för att få lite mer MMmm..I livet ♥.



Puss!

Geh

Haha satte precis på min gammla mobil , minnen asså bloggar ifrån den nu! Aja whatever Puss

solsidan om 5.

hej , snart börjar solsidan , men aa medans jag är borta kan ni sitta och dräggla över denna bild
(a)

kakor.

hej , nu så sitter jag ny vaken i min säng ska snart ta ett bubbel bad ! , Och sen så ska jag gå ut med Bamse !.

Pusshejj

hej.

Nu sitter jag här i sängen typ ny vaken och har inget att göra men jag ska snart äta frukost inte för att ni  bryr er men iaf , men god morgon typ haha !
puss

gårdagens.

KramN

Jag hatar inte dig men jag älskar dig inte heller.

TJOO!
Är jävligt glad! , Heh, tittar på MADE nu ! och dunkar på med musik aa
Hej Då !
PUUUSS

-Hej.Jag gillar. Hejdå.

hej jag heter ellinor och jag gillar får !
Haha godnatt ..
dålig humor på kvällen för mig själv HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAH
Jag är fett random NU!.

It hurts..

..Mm idag så vare fett cp..fört på slöjden syde jag mig själv i fingret..Aa RAKT igenom..Låter äckligt!, Men det gör fortfarnde ont (a) och nu kan jag bara skriva med 1 hand Det är fett irriterande :(. Aja men annar vare en helt vanlig dag , RuuligtRuuligt! ;). Aa nu ska jag fortsätta kolla på "Sweet 16" , Roligt inlägg vah? :P.
Puss.

You make my day !

Tjoo!
Idag var jag i skolan, vanlig och tråkigt , riktigt knas !
Lite ledsen lite glad , men du gör min dag ! Haha aa , rimmade inte ens?..Eller?.. Haha aja whatever . Nu så ska jag iaf titta på några bloggar heh !..
Puss

FLUM FLUM OCH MER FLUM

H>Hahahahahahhaha är så fu*ing flummig aaaaa fett naaaajjjjjjs ! blev d precis när vi slutade :S. Aja haha de bah så najs asså typ liksom bah. Nej men aa vi var i cafét igen N A J S ! Nu ska jag springa !! :D hahahahahahahahahahahahahahahahahah , jag vill sitta i cafét igen ;). Hhaha vi får inte göra d imrn tror jag ? aja
kyss kyss !

Nais !!

NU ska jag ta ett vart bubbelbad inte för att ni bryr er men..

PussN

Aha

Hej nu så har jag pluggat klart...Åhh..Jag orkar inte men aa iaf , idag så var jag i skolan och då skulle Elin och jag stå i cafét och "jobba" , lr inte jobba men ni fattar ;). Sen så fick vi sluta vid 14.15 , när vi skulle sluta 15.15 (A) en timme tidigare. Och sen jag kom hem så har jag bara tittat på tv och halv sovit , Jag är jätte trött? Aja Men jag hade juh värsta turen som blev med Elin!♥. Haha aa vi ska "jobba" där imrn också :D.
Outfit:
PussN

Look-A-Like

hej idag så åkte mamma, Annelie och jag in till stan och såg på Bio vi tittade på "Esey A" , Den var faktist väldigt bra ! :D. Sen så åt vi på Pizza hut..Mmm det är så himmla gott där !! Sen så åkte vi hem !..Och såklart en Outfit:
Sämst bild !
kyssN

OMFG !!

hej tänkte bara säga godnatt,  Nu ska jag sova  för imrn så ska jag på Bio med mamma och kanske Syster? , I stan :D. Så man får se om man shoppar lite här och där


Och idag slog jag mitt rekord i bloggläsre ! :D , 61 st läsare..Fan vad GLAD jag blir :')

Love u !




Puss

detta fält måste fyllas i.

Aa , Gud..jag kmr inte på ngn rubrik ! Aja , Nu ska jag snart komma på ngt att göra så att jag slipper sitte hemma och tråka hela dagen.Aa juste jag måste städa mitt rum..Men åhh jag orkar inte !. Aja skit samma nu ska jag gå och titta ngra bloggar och sen städa !
*Inte så fin MEN jag hade ingen...*

:p

http://candy.devote.se  
Haha min andra blogg besök gärna ! :D , så vet ni vad jag antagllgen gör idag ;).

Ohh..

..Hey har inte bloggat idag..Men imrn ska jag blogga bättre !.Aja idag så vara som vanligt fast MASSOR av bra saken ;). aja här kmr en outfit:

Yapp..

..School , idag var d en helt vanlig dag i skolan!,
Aa..Asså FFS Sofie när kan du svara i din tele?! Aa..jag hatar rösten som säger "Detta nummer kan inte nås nu , men försök igen lite senare " (JAG FÖRSÖKER SENARE)..
har inget mer att säga?
puuuusssssss

HEY you!, I love u :

Tjoo! Idag var jag i skolan som vanligt. Och det var Bra , Det är ju mkt att tänka på när skolan börjar sådär..Okej jag sitter och skrattar !! :D. Aja tänkte ringa Sofie men när jag tänkte efter så kanske d inte var så bra tid...Men jag ringer henne imrn, På morgonen. Haha här kmr en Outfit:

outfit of the day,

FLUMM !!

Haha var shiitee flummig idag ;).Hhaha nej men d var ruuligt i skolan . Och nu sitter jag och tittar på MTV . Ska snart bytta :P.hhaha ONÖDIGT inlägg. Aa ni får outfit senare !!
Puss!

Dagens:

Haha inte så bra bild men...

SKOLAN BÖRJA!

Hej idag var d skola d var tråkigt hejdå! !
nej men..D var vell "OK" yaap , MMmm..Jag är sugen på godis :O. Aja nu ska jag se på mer film c^^D
Pusss puss!

YEES

kort om mitt jullov:
Jag har varit mest med Sofie åhh..Våra underbara kvällar ute sent!♥
Sen har jag varit med Anne i 2-3 dagar :). Ida i några dagar? ;). . Sen så vet jag inte om jag varit med Julia och Tove något? :O. Sen så har jag shoppat med: Sofie , Ida , Mamma , Farfar och Pappa?! Väldigt Bra saker , alltså jag vart nöjd med alla !!. Och så har jag sett på många filmer ! , Gått på Bio 1 gång. Varit inne på datan mycket! Aa Och så MYCKET meeer! :D.
Puss!

Och nu blire film!..

..Hhaha som dom säger när man ä på bio "Och nu blir det Bio film" :P. Aa nej men nu ska jag se lite film på min data!, Hmm..Undrar vad jag ska se?..Aja kmr säkert på ngt! :D
Puss

SRY..

♦..Att jag inte blogga igår men först var jag och shoppade sen så var jag men sofie för att d var hennes ffödelsedag ♥
Och så..
Men Godmorgon ;) , var tvungen att vackna tidigt eftersom d ä skola imrn -.-' , aja jag får iaf träffa alla andra..Men iaf ska blogga lite bättre idag!
Puss
^•_•^
haha kom på den nu :P

SOOOOOFIE!

GRATTIS ÄLSKLING JAG ÄLSKAR DIG SOM F.A.N !! OCH IDAG ÄRU 13 ÅR <3 .
LOVE U
♥På bilden ser ni vackraste finaste och besteven man kan ha♥

Hej.b

Sitter hos Ida har sovit hos henne ;)
hejdå! Bloggar mer sen
Puss

Outfit

BIO

Hej idag så var jag på Bio med mamma vi var och shoppade först jag handlade jätte många fina saker! , Vi var i sickla..Vi såg Narnia 3 den var fan awesom! , Heh men iaf , jaa och sen stängde dom vid 17.00 och bion började vid  18.30..Men aa , Nu ska jag se på film på min kära data..
Och juste min syster åkte till berlin..MED MINA VANTAR -.-'.
aja!
PussenOchKramen!.

Royal bitches!

Hhaah! , Idag var jagförst med Ida och shoppa , jag hittade typ inget men imrn ska jag åka in med mamma typ? , vi kanske drar till stan! , men iaf jag var och shoppade med Ida och jag hittade bara en tjocktröja som var reält MYSIG och fin ;), Aaa , och hon hittade ett linne på H&M ;)♥. sen på kvällen var jag med SoFiE , vi hade jätte skööj! :P , Aa nästa onödigt att skriva att jag  ä med henne för d ä jag varja dag? :P♥ Hhaha nej men hon ä  så sööööt! :D
PUUUUS! :D

New year new dreams, new me

Tjoo!
Idag har jag varit och shoppat, jag handlade en vit kofta , vit kajal , örhängen och hårspännen , fick ingen bra bild på koftan men här är resten :
Yees that's it ;).
Puss

the dream about you

Oops..vakna vid halv 2 idag inte bra , fast jag drömde att det var Sommar fan vad glad jag vaa och jag cyckla :). Aja idag vet jag inte vad jag ska göra ska skicka lite sms , och se om ngn kan vara! , läger upp en outfit senare idag.
Aa har inte så mkt att blogga om när man sover bort hela dagen! ;).
puss

dagen mys outfit:

PYAMAS!!!!
Puss

,

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS
RSS 2.0