Valborg

Just nu sitter jag och fixar mig. Ångrar att jag inte tog bort sminket igår, min mascara är hård och det går inte att kleta på mer. HAHAHA. Det får bli bra såhär! Möter iallfall upp Sofie om en timme och så drar vi till djurö.
Få en trevlig valborg. Puss!

Runmarö

YO!
Drog över till Runmarö idag med Sofie, så sjukt tjillirillit. Vi åt mat på finaste berget, påväg hem tog vi en omväg genom skogen, där cycklade vi oss leriga i två timmar osv.

Hihi

Är på hörnan med Ida F, har haft sjukt kul bloggar när jag kommer hem.

Första gången för iår

Just nu håller jag på att fixa mej, brände mig precis på plattången i ansiktet. Det. Gör. Ont. Iallafall så drar jag till grönan idag, med Ida F, hon har också guldkort så vi kommer nog återuppta kontakten i sommar. Hon flyttade ju till Åland, men nu är hon i Sverige.
.
Ska fortsätta sätta upp håret nu, var tvungen att ta en paus eftersom jag får typ värk i armen. Haha.

Tillbaka, glad och pigg!

Märkte ni mitt uppbehåll på bloggen? Men jag var sur några dagar, haha. Ville inte sprida mitt trista humör, så tråkigt. Men nu är jag glad igen. I veckan har jag varit med fet bra venner, ni e best. Agnes kom till baka till skolan efter att ha varit sjuk i 3veckor.
.
Idag efter skolan träffade jag Linnea, Agnes och Danaj vi drog till stan, åt Sushi för första gången, inte jätte gott.
Nu ska jag ta på myskläder, ta fram godis, bädda ner mej och sätta på en film, så får min fredagskväll sluta. Godnatt!

Nattbandy.

Är ensam hemma, väntar på Sofie. När hon kommer hem drar vi upp till djurö för att träffa folk och kolla på nattbandyn, som började 17.30 och slutar 06.00, eftersom vi är lite sega så drar vi dit lite senare.

Bara så att du vet..

Kreativ dag.

Vaknade upp med mensvärk, ni förstår nog inte hur ont den gör för mig. Känns som någon står och sparkar i min mage hela tiden. Så jag valde att stanna hemma. Den gick över efter ett tag så jag var lite kreativ och började baka, dammsuga och göra läxor. Känns inte helt onödigt.

messmessmess

Yo folks!
Idag vill jag bara åka hem, nu tack! Alla mina fina vänner är sjuka, förutom Wahida. Hon är snäll. Ska gå på elevtid när alla har slutat. Eyy posetiv blogg har jag hört. NU får jag skärpa mig, posetivposetivposetiv! Wohoo!

Läxor

Nu är det såhär att jag har inte haft lust att blogga, har haft annat för mig nu när skolan har börjat och allt. I måndags (igår) var jag tvungen att plugga till engelska och idag ska jag göra dum matteläxa. Sen är det säker något annat jag missat. Åh. Orkar inte skolan.

Godnatt

3 okända saker om mej

Så sjukt bra!

Hämta leverans

Hihihhihhihihhiihhihi

Cry a river and build a bridge to get over it

Mys i kylan

Har varit hemma ett tag nu, var med Sofie innan. Gjorde det man brukar göra, prata och frysa. Så vi gick skillda vägar, men ska ses ikväll igen. Då blir det måndags mys, picnik i mjukisbyxor och tjocktröja.

URSÄKTA

Ni ser vell att det hänt rätt mycket förendringar på bloggen har ändrat i princip allt, eller Anne gjorde allt. Hihi som ni ser är hon väldans bra på att göra designer, om ni frågar snällt KANSKE hon vill göra en till just dej.

Renovering pågår

Ber om ursäkt, men min fiiiiina ven Anne renoverar/gör om min blogg så snart kommer den bli fet awesome, hang in there!

Bättre bilder på hårfärgen

Leka

världens bästa familj

Idag är det påskafton då man ska få ägg, som jag skrev i ett inlägg förut så vill man inte förstöra traditionerna. Haha. Så jag letar lappar som mamma har skrivet, känns som jag är 5år. Det kan stå t.ex bädda rent sängen, släng ner smutstvätten, gå ut med Bamse osv. Men jag älsker mi familia ♥

Nya hårfärgen

Jag skojar inte.

Påsklov

Igår var det skärtorsdagen, alltså dagen då man ska gå runt och tigga godis. Självklart gjorde jag det. Man vill inte förstöra traditionerna. Jag, Mikkis och Linnea gick. Vi tog en godis från varje hus vi gick till. Endast en. Det är kul att skämma ut sig ibland. Torrboll.
.
.
Mötte Sofie på bussen också, hade så mycket att berätta men glömmer alltid för jag pratar bara på om saker som typ "jag drack en cola idag, åh det var så gott, jag älskar cola" Eller liknande. Kan även sitta tyst för min hjärna kommer inte på något. Seriöst. När man verkligen vill prata tar det slut.

@ellinyberg

Feel free to follow me!

 

Det ända som behövs är sommar.

Det blev min sista frisyr med ljusbrunthår

Vilken färg?

Imorgon färgar jag håret, men vilken färg ska jag ta? Kommentera vilken du tycker!
RSS 2.0