destination runmarö

Drar till Runmarö nu!

Ingen uppdatering, varför?

Jag har inte uppdaterat på väldigt länge, men jag kan inte blogga genom mobilen vilket innebär att jag inte har några bilder från dagen. Men så snart blogg.se gör så att jag kan blogga i mobilen igen, kommer jag göra fett många inlägg per dag. Jag lovar!

Kaos

Sitter på bussen påväg hem. Helt random stannade den och folk började gå av. Det var typ 5st kvar. Haha så sitter på en typ tom buss, naaajjs! Har varit i stan med Linnea och Agnes. Köpte en tröja, woopppa den får ni se när jag kommer hem

Skolavslutnings present

fick även tre ballerinastrumpor och en sminkborttagning, tack mor och far

Örongodis

Låten är säkert jätte gammal, men den är sjukt bra.

Sommarlov

Första dagen på sommarlovet, drog jag, Agnes, Linnea, Mikaela och Emilia till Bagarn (en sjö), vi hade köpt picknick och satte oss på en "bygga" och åt. Vi badade såklart, så mysigt. Lite senare på kvällen följde jag med min familj till en resturant och åt 3rätters, så gott!
Andra dagen drog jag med Agnes, linnea, Emilia och Danaj till grönan, där var vi från morgon till kväll och hade fett kul, åkte nästan allt. Super mysigt! Btw, så är vi alla stolta över Agnes som vågade åka Jetline och Linnea Insane.
Igår drog jag upp till djurö för att Djurö hade avslutning, Efter det så var jag med Anne. Vi åt, åt, åt, åt osv. Pratade också.

Grönan

Kaving a blessing moment

Morgonpromenad

Bilden togs imorse, nu sitter jag på bussen på väg till slussen, vart jag ska kommer ni få reda på under dagen

Snabb frukost

Hinner kanske fixa iordning frukost sen men ifall att jag inte hinner får jag leva på riskakor med salt och lime läsk till lunch

Vad betyder YOLO?

Ska förklara en sak jag stör mig på och lite saker några borde veta, YOLO betyder You Only Live Once. Det ska man skriva när man gjort något speciellt t.ex hoppat fallskärm, rest jorden runt, åkt till afrika för att hjälpa barn osv. INTE när man är upp sen på kvällen, "Jag är uppe sent idag, men ni vet YOLO". osv. SLUTA FÖRBRUKA FÖRKORTNINGEN. Använd den till något vettigt. Det är min åsikt. Ursäkta mitt pms utbrott.

Börjar blogga när..

Sommarlovet börjar (imorgon)

Kill it before it lays eggs

Sista lektionen i 7an

Wooppa gick precis ifrån matten, vilket var den sista lektionen på hela 7an. Fan vad awesome, det var prov och det gick fet braa, hihihihi! Puuss

Fredag

Sjukt kreativ rubrik, just sayin'.
Idag är det fredag, för er som missade det, hihi! Jag drar iallafall in till stan och köper lite kläder med min saknade ven Sandra.
Bild från igår!

Bigbrother

-Rihanna

RSS 2.0