the night

heej!!- igen ;) . nu har jag precis varit men sofie , david och dennis ! . vi gick ner till vinterhamn och chilla lite du vet snacka typ aa lite så sen så gjorde vi inget mer typ hehe ... :) . vill bara tacka er för en underbar kväll - ni e bäst eller du e ;D♥ .

dagen med anne !

heej!! idag har jag varit med anne vi har badat och sminkat varandra :) , det var roligt för båda jag sminka anne jättte fult och hon mig fult också :) . jaja sen vid 17.00 badade vi i östersjöviken o fifan vad kallt ! usch :( . men vi BADA inte doppa utan BADA ahhhha ;D . 


  anne !

blogg , komentarer , statstik

heej!! jag har ass dåligt med komentarer som ni ser och ass dålig statstik , och jag vill juh ha komentarer såklart så om DU komentrrar min blogg komenterar jag din :) . SNÄLLA jag ber komentera  läs då blir jag väldigt glad :,D . och vad ska jag blogga om :) ? ... come on now ! . 

 bamse :) . !

S - D - D - E

SOFIE - DENNIS.S - DAVID.BLOM - ELLINOR xD . idag/kväll harn jag varit med dom hära typerna :) Rooooligt :P . vi har ... pratat :O♥ . men vi hare haft kuligt ;-.) .


nu hare jag trrrrrrrrrrrrrråkit :( . så nu ska jag sleepa



 Blogger mere imorgonen :) .






kram  ^^♥ PUSS  ...

someone

någon som vill vara med mig idag smsa , ring , komentera , facebook , knacka på . snälla skulle verkligen villja göra något idag :)

skara sommarland ;D .

heej!! iförrgår och igår var jag på skara somarland någon annan som varit där ;) . det e roliigt nej inte roligt utan FETT roligt :) . var där med carro och alex marie och fredrick ;D . STORT jäkla vatten land och lite attraktioner :P . o så !  MEN idag så fyller min syrra år och hon fick moppe :) . åhh hoppas jag får åka bakom tihihi :O .haha ! .
tack alla för att ni finns ni e bäst världen :) .
sök på google för mer bilder - om ni vill se för jag kan inte ladda upp :(


ooopsi villken ful bild :P . eller ?









miss you all <33 aa :D .

anne !

sticker till anne nu :) .
haha ♥

ofta?

http://www.youtube.com/watch?v=2c8MMiytwNs kolla in !

morgon macka

typ inget mer och skriva om !

hur kan man glömma en sån viktig sak

 såg på eclips också grät väldigt mycket :´) :´( .
och den var så fucking bra omg sofie du har helt rätt att det e den bästa filmen för det e bara så sant :)<3 .
ahh nu ska jag köpa filmen = ett måste :) . nu ska jag
sova :)

idag final - hem !

heej!! idag var det final det som var coolt var att dom spelade på gammla nya ullevi :) . haaa coolt och det var direktsänt i tv jag var med cohoo ;D gul tunika hade jag alla som tittade :) . jaja sen har vi åkt hem körde fel väg så vi var på väg till malmö inte bar asså 2 timmar extra i bilen . men igentligen åkte vi bara hem för att tvätta för på måndag drar vi till skara sommarland i 2-3 dagar ;D . thats it :) . bild från första dagen :D<3

lör - 3 game

3 matcher trötsamt :( . men vi vann all :D . sista var svår men annars bra vet minna blogg inlägg suger nu men bilder blit det i promise ;) . gammal"
my litle darling :)<33

OmG

oooh spenande väldigt stressande match men vi vann wohoooo :D . 3 matcher den dagen och så lite gym som fans på hotellet ... :) . det som var grymt med vårat hotell var att vi bode inne i ett shopping center (nordstan) :) . jaa och jag vannn en boll på statoil :D .

torsdag -

snabb shopping ! blev det på torstagen men fotboll dåra såklart så ska det förstöra min underbara vecka  nej då men ibland e det kul när boo ff spelar ;) . jaja jag handlade en gul tunika(typ) . och en tjocktröja . allt på gina :) .

onsdag-lidseberg+pizza hut :D

heej !! i onstas var jag och mamma på lidseberg , jag e stolt för att mamma och ja satt längstbak där dert går fortast på balder  , vi åkte den bara 1 gång för att dert var så lång kö :( . men vi åkte lidsebergbanan många gånger &kålerado den e så himmla kul den åkte vi 2 gånger blopggar senaare match nu tjao

idag

 kl.06.00 upp till match . asså tråkig match och titta på vi vann med 5-0 :)¨jaja¨ ... idag sak jag och mamma&pappa på lidseberg ;D . kommer med bilder senare ;) . det öppnar vid 12.00 tror jag så nu är vi på hotell rumet och vilar typ tittar på tv :S . men ses har inet så mkt mer och säga :O . men jaja :) . old pikture

halloj ;)

heej!! här från göteborg ;) . här ere glade gubber vetu ;D . hej vet att jag inte bloggat så där jätte ofta men jag är i göteborg och vi har haft lite problem med usb-minnet :( . men försöker blogga oftare ... jaja igår så åkte jag bil i stort sätt hela dagen :S . det var rätt så tråkigt :C . men idag så har min syrra spelat match för vi e juh på gothia cup :D . dom vann med 2-0 ;D . asså det e ass roligt :P . idag har jag shoppat :D ;D :D ... imorgon tänkte vi gå på lidseberg :D wohoo det ska bli kul och det e juh bra att man har en mamma som åker allt precis ALLT fast jag e lite höjdräd men det ska vi ändra på :) . juste igår var jag på invigningen av gothiaraketer :) . minnet var fullt precis när dom coola raketerna kom -.-´en söt kamel :) .








                                             kramellikram elli ;)

Kärlek

Hej igår var jag med sofie och anne vi gick till hölö och bada sen så gick vi till östersjöviken och bada sen så gick vi till cirkusen och tjuv titta utifrån haha vi e busiga . Sen gick vi till mig och hade nys och man har ju dom bästa bästisasna som städar rumet medans man poppar popcorn med smältsmör :-D . Och vi körde anden i glaset och vet ni enligt han kommer vi dö 2012 :-o . Nej men han ljuger :-D . Älskar er <33 bff ;-)

?!

heej!! idag hoppas jag alla kan vara sofie , ida och anne :)♥ . det blir nog bra ;D . imorgon bär det av till gothia cup :D . åhh jag ska shoppa los ;D . vad kan man göra nu då ? .asså jag ska byta heder ! men kan inte själv och min syrra orkar aldrig men hon ska . please hjälp mig någon ... om ni vill ngt nåsjag på mobil facebook  eller blogg :D . nee fick just reda på att ida e i dalarna :,( .

regn?

heej!! nu har det varit lite regn vi behövde nog det :) ,så det var bra ;) . nu mår jag lite dålig har ont i huvet hoppas det går över snart :) . ikväll ska jag nog vara med sofie&ida ? :) . jaja ;)

igår - kväll !

heej!! igårkväll var jag med sofie och vi bestämde oss för att gå till ida :)♥ . och fråga om hon ville vara med oss och det ville hon :D . så vi var lite sen så skulle hon hem :( . och då så gick sofie och jag till vinterhamn och fotade lite :) . sen gick vi till gärdet och gungade och prata lite dåra ;D . ja och idag vet jag inte vad jag ska göra :( . hittar vell på ngt mot kvällen nu vill jag faktist bara vila lite känner mig tröt och slö idag . så jag ska vila :) . åhh vad e det för jävla moln som täcker HELA himmlen >:,( , hoppas det blir bättre imorgon :) .bamse & jag :)♥ .

soffan

heej!! idag har jag varit lite med sofie . vi gick ock badade  på hölö berget :) . sen så cyckla vi tillbaka . men hon skulle hem och göra något :( ♥ . men nu sitter jag vid datorn och chillar/slappar vad man nu säger ? . ida har kommit hem wohoo :)♥ . jaja nu sitter jag och äter glass mums ska snart titta i kylen/frysen om vi har något gott ;) .

imorgon ska jag göra ... vet faktist inte själv
några GAMMLA bilder ;) :) .





kramellikramelli

idag ?

heej!! idag vet jag inte vad jag ska göra :( . om någon hehe vill vara med mig kan ni smsa :) . *snälla*  ...  :) .








 villken av rosorna tycker ni e finast ? :).

-

kan inte :( .

anne !

heej!! idag har jag badat först med annelie :) . på hölö berget :D .sen så gick vi hem och åt pannkaka ;) . sen efter det så var jag md anne :) . och vi gick först till hölö sedan östersjöviken ;) . sen så gick anne och jag hem till mig och satte upp minna afficher ;) . sen så skulle hon hem . nu har jag bara tittat på tv . och nu ska jag sova :O .
så god natt då c(: .







kramellikarm elli<3

bageri :)

heej!!
nu har jag precis varigt  och käkat frulle ;) . i stavsnes hembageri ;) .det e grymt ;) .
idag ska jag nog inte göra något för så ere bara ;) .
har inget mera och skriva om så jag bloggar lite senare men man vet aldrig när :o . höhö .




kramellikram ellli

bamse

heej!! nu har jag precis varigt på promenad med bamse :)♥ . åhh bamse kanske ska bli pappa :D . kul vah ;) .

the beatch

heej!! idag var jag och sofie vid stranden :) . vi badade och solade :) . . sen så gick vi hem . nu ska jag poppa popcorn och titta på tv :) . imorgon ska jag göra något . nehe ingen popcorn nu för nu kommer mamma med pitzzan :D . så ikväll blir det pitzza :) :) . ses senare ;) .'







kramellikram elli

ica vagn

igår så hittade jag och sofie en ica vagn :) .hahahahah fifan vad roligt vi hade vi hade . . . sofie körde runt o jag satt i och sen så kom det en bil så vi blev ass stressade så vi körde runt så ramla vagnen . och jag låg kvar i hahahahahah för jag höll på och garva på oss :D . men tycker synd om sofie för hon ramla på vagnen och fick sår :,( . hoppas hon e bättre nu . jag slåde i ena knät och svanskotan men det gick över efter ett tag . sen på kvällen gjorde vi en pinsam krej :S :D . haha ´:)<3.



dålig uppdatering

förlåt att jag inte bloggar så mycket nu men på dagarna e jag oftast med en kompis och :) . men nu ska jag försöka blogga morgon , kväll och nån gång om dagen :) . jajaj . . . vakna vid 12.00 idag det var skönt och sova men inte så konstigt när det e tropic värme ute det var shiit varmt igår kväll men idag han jag inte titta på termometern :( . men det var jävligt varmt iallafall . men det blev juh ingen åska igår som det stod i tiningen . jag som längtade lite typ hehe !! . det e faktiskt kanska/väldigt mysigt med det . . .  idag vet jag inte vad jag ska göra :( . nu ska jag iallafall ta lite frukoskost :).

jag tycker jag ser tjock ut på bilden . . .



kramellikram elli <33

-

Skådespelarna Zac Efron och Vanessa Hudgens blev ett par under inspelningen av musikalfilmen “High school musical” för några år sedan. I en intervju med InStyle talar Zac ut om sitt förhållande och förklarar att han inte skulle vara den han är idag om han inte träffat Vanessa.

— Förhållandet har hjälpt mig en hel del. Det finns otaliga distraherande saker att snubbla in på i den här branschen. Men att ha någon som man kan dela allt med och relatera till är en väldigt värdefull gåva, förklarade Zac.

Även Vanessa talade ut för en tid sedan om kärleken till Zac och vad hon tror är nyckeln till deras lyckliga förhållande.

— Att kunna lita på varandra betyder allt, berättade hon i intervjun.
                   



                                                    :)

snabb!!

heej!! bloggar lite snabbt för det ska åska ikväll :O . idag har jag varit på stranden med sofie :)<3 . sen så gick vi till vinterhamn och åt , pomes frites :D . nu har jag bara gått hem och ätit lite grillat ;) .mums :) .imorgon ska jag sofie david och dennis vara :) . snabb jag e på och blogga vah . . . jaja nu ska  jag sticka till sofie igen vi ska till vinterhamn och fota lite :) .
socker söta sofie :)<33





kramellikram elli :)

snabb!!

heej!! bloggar lite snabbt för det ska åska ikväll :O . idag har jag varit på stranden med sofie :)<3 . sen så gick vi till vinterhamn och åt , pomes frites :D . nu har jag bara gått hem och ätit lite grillat ;) .mums :) .imorgon ska jag sofie david och dennis vara :) . snabb jag e på och blogga vah . . . jaja nu ska  jag sticka till sofie igen vi ska till vinterhamn och fota lite :) .
socker söta sofie :)<33





kramellikram elli :)

god morgon...

...vackna precis .. för mamma väckte mig :( . åhh kan inte somna om :S . jaja nu är jag ensam hemma men inte längre för nu ska jag messa sofie och se om vi skulle vara :)<3 . ikväll tydligen blir det david dennis.s och sofie <3 . jag vet ett väldigt kort inlägg men asså vaaad ska jag skriva mer ? . vi ska gå till vinterhamn för  att det e juhn sent på kvällen :D . ni kan få bilder så att inlägget bli8r lite längre :D .

                      
       


                                             det var några bilder :)åhh har aldrig haft så här stor kännsla av och shoppa shiit känner verkligen för det jaja......



kramellikram elli

grattis :)

grattis david ;) .

oppsi !?

heej!! idag har jag inte blogga jag e så ledsen för det :( , förlåt ska aldrig hända igen :) . idag har jag varigt med sofie , david blom och dennis.s :) . ska vara med dom imorgon också :D . vi bada i östersjöviken ;) . det var mkt roligt . vi han inte till vinterhamn för alla var typ hungriga och tröta :S .  men sofie och jag gick till bageriet senare när dom gick hem för vi var så hungriga så vi tog en varsin glass :) . sorry inga bilder idag :/ . jaja ses :D






 kramellikram elli

sofie , dennis.s & david blom

imorgon blir det dom här 3 roliga typerna :D . vet inte vad vi ska göra hoppas på ett bad eller vinterhamn :) . vi får se . 



                          åhh , vi kanske hittar våran vän barkbiten looka in så fiin :)♥


 kramellikarm elli

H-S

Heej!! nu ahr jag kollat in matchen holland-spanien :) . spanien vann FIFAN vad skönt satt och stressa i hela matchen . .  . jaaaa i liksom 90 minuten stog det 0-0 . men sen gjorda spanien ett sketa snyggt mål =D . det var roligt .











kramellikram elli

ellinor e mitt namn!

heej!! idag har jag namnsdag . och när anne och jag skulle bada fick jag en present av henne fifan vad gullig hon e asså :D . sn efter vi hade badat så gick vi ner till bageriet i stavsnäs :) . och tog varsina mackor :D . MMmmm...nu ska jag se om jag ska gör något ikväll .












 kramellikram elli

30 över god morgon ;)

heey..!! nu är klockan 30 minuter över 00 . så det e ett godmorgon nu då <3 . men nu´nu ska man sova aha mitt på morgonen amen elli då fyfy... jaja min syrra e värre hon ska ut och bada med några av hennes kompiser visst det skulle vara snice och bada nu men kallt och jag skulle inte våga/villja det usch . . . jaja ímorgon kanske det blir änndrade planer för sofie skrev att hon kanske skulle kobba på sin blogg :,( . jaja får vell höra med henne imorgon nää men juste det e morgon nu :D . men lite senare idag ;) .

nee vad jag e dålig

usch vad jag e dålig jag har inte uppdaterat bra idag eller :( . Lovar göra det imorgon :)<3 . . Nu har jag varigt på en fest hos mammas kompis det var faktist jätte roligt :) . Vi spela kubb . Fast jag e urrr dålig på det :( . Nu ska jag snart sova .För jag känner för det e inte trött elr någor bara känner för det ( konstigt ) . Jaja nu eller jag ska nog inte sova jag ska nog titta på tv med pappa tror jag . Just nu dricker jag fanta :D . Vill ha nya kläder från internet åhh omg jag känner för det nu åhhh ska fråga mamma :D :D . Tjaotjao ;)









                    kramellikram elli

hoppa i vattnet...

...alla glada personer :D . idag var jag soffan & annr vid östersjöviken :) . vi hoppa...jag e fett feg :( . och vi var där i typ 3-4 timmar :) snice c(: . imorgon tror jag vi ska vara igen :/ . men hoppas verkligen det ;D . hej då sitte med anne muuuu :D .

jag sofie anne






  kramellikram elli

vara?

heej!! idag kanske jag ska vara med sofie & anne igen :) . då ska vi bada i belive ;) . och idag ska jag ta med mig handduk :D . så det blir lättare :P . jaja . . . så det blir skojjelliskojjit :) :) :) :) :) :) :) :) :) .




 harae bra ;) ;) ;) ;) ;M) ;)










           karmamellikranelli

shh..shh.shh..nej..nej..nej..nej .. nej haha

sofie om 29-5-:
Sa ju det Elli är på väg .. ;) Hihi




svarar:neeej usch aldrig:(. men jag blev vanlig tjej :) . jag vill inte vara killtjej elr kille ;)♥....:D

jaa ;)

heey!! sofie låtarna på din blogg e gryma inte alla men nästan :D :D . . . och nu MÅSTE du lära mig hur man laddar upp vidioklipp ljudklipp från youtube :)!!!!!...

annars blir det ente roligt....skojja :P:P.p.p:p:p.ppP





'      misseselli
                                          

the beatch

heej!! nu har jag precis varit vid stranden med sofie & anne :D . vi badade och jag hade sklart glömt handduk så det var lite jobbigt ,  senare kom david blom , dennis.s och dennis syssling...och sofie jag och anne badade medans dom titta på , hahahah . . . ,sen så gick anne jag och sofie ner till bageriet och anne och jag tog en varsin glass men sofie ville inte ha :( .sen så kom anne´s mamma och hämtade anne där...så då satt jag och sofie kvar en stund :).sen så gick vi hem för det blev kallt :S . . . så nu sitter jag hemma och bloggar ;P . nu ska jag nog ta mig lite té och sätta mig i soffan och titta på tv :D :D . . . . . soft vah ;). jag ska nog titta på .....hmm... joey på kanal 5 :)...


                                            gammal bild:


    




ojjjojjojj vilken otroligt ful bild
:(...























kramellikram elli

anne & sofie :)

heej!! idag ska jag vara med sofie & anne,wiiiie:D...så det blir grymt roligt :D:D...nu ska jag bara fixa ,mig lite ;D

aNNeLIeE <3

heej!! igår var jag med anne , vi gick till östersjöviken:).idag ska jag nog vara med henne igen,men när hon kommer hem från sin moster:D:D:D:D:D !!...så nu ska jag hoppa studsmatta ;) . . . haha jag älskar och hoppa åhh juste igår plockade anne och jag jordgubbar och smultron från min tomt :).mmmm...och det fans blåbär också :D:D:D:D jaa och en annan sak som e jätte god :) . så det var jätte gott ;D .  åhh ni kan få en bild :hah fiiin vah :D ;D ;) :) :P ^^♥ puuuss&krraaaam ellliiii









           kramellikram elli

love....

....is like you
you now i love you,it´s you and me bebe<3

hiss eller diss

nr.1
nr.2
 nr.3nr.4  nr.5  nr.6
















så vad tycker ni om nr.1 nr.2 nr.3 nr.4 nr.5 nr.6






                         kramellikram elli

...

 föresten frågestunden pågår i 1 vecka så fråga på :D :Dkramellikram elli

frågestund

fråga allt och inget jag svarar på allt:).
KOM IGEN NU ALLA FRÅGA DU AA JUST DU

29-5-

[X] Du har fler än 10 nagellack.
[/] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[X] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[X] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[X] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[X] Du går på stan med din mamma.
[X] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 6

[X] Du har färgat håret
[] Du har slingat håret
[X] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[/] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[X] Du älskar att gå till frisören.
[] Du solar hellre än att bada.
totalt: 3

DU ÄLSKAR:
[X] Skor.
[X] Färgen rosa.
[X] Shopping  
[ ] Dekorationer
[X] Speglar
[  ] Skolan
[  ] Delfiner
[X] Disneyfilmer
[X] Ljus
[  ] Blommor:
[X]Mjukisdjur:
totalt:7

shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[  ] Kompaniet
[  ] Victoria's secret
[X] H&M
[  ] Aima
[X] New Yorker
[X] Gina Tricot
[  ] NK
[  ] Top Gun
[X] JC
[X] BIK BOK
[ ] kappahl
[X] CUBUS
[ ] sisters
[  ] ida, josefine
[ X] lindex
totalt: 7

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[X] Oh my god
[X] Vet inte
[  ] Cute
[  ] Hot
[X] Visst
[ ] Säkert
[  ] Ursäkta? 
[X] Ofta?
 ] daaaah! HAHA
[  ] LOL ?

totalt:4

LÄSER:
[ ] Frida
[  ] Cosmopolitan
[  ] Glamour
[  ] Elle
[  ] Gogirl
[  ] Bravo
 X] julia
[  ] Wendy
[  ] Bravo girl
[  ] Star Flash
[  ] okej
totalt: 1

DU GILLAR DESSA FIMER:
[  ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[  ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Notting hill
[  ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[  ] John Tucker Must Die
[  ] The holiday
[  ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[  ] hannah montana the movie
[  ] My girl
totalt:  0

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[  ] Lost
[X] Top Model
[X ] Projekt Runway
[X] Desperate Housewives
[  ] The Simple Life
[] Men In Trees
[  ] 8th & Ocean
[ X ] Grey's Anatomy
[  ] The OC  
[ ] Laguna Beach/The Hills
[  ] Nip/Tuck
[] Gilmore Girls
[X] One Three Hill
[  ] Heroes

[X] idol
tolalt: 6


totalt: 34

15 du är kille
16-29 killtjej

30-40 vanlig tjej:)
41-49 fjortis varning
50-69 fjortis bitch?
70-94värsta fjortisen ever?




  YEEH VANLIG TJEJ YIPPIE

bilderna från dagarna/några iallafall

heej!! nu kommer några av bilderna fårn idag igår iförgår och iförförgår:
sofie&jag
sofie :)
sofie
sofie/som äger på och ro
elli/ som suger på och ro
världans sötaste hund...med bamse såklart men det här är miiiiini
mmmm...jordgubbar med chokladsås ren njutning:)
sofie :D :D :D <33
:)
sofie & jag ;)<3
soife and im:-D
jag
sofie :D<3
naaaw ;)
åhh sofie´s båt shit vad den e fin och snabb :D och jag fick äran och åka med den :).





    kramellikram elli :)

4 dagar :D

heej!! nu har jag sovit hos sofie i 4 dagar yippie:).första natten sov vi i huset och dom andra 2 dagarna sov vi i tält i natt somnade jag typ så fort vi gick in i tältet :(.du skulle väckt mig sofie ;) .nu ska vi gå och bada :) . så vi ror ut nu till varvet






 kramellikram elli

bada:).

badar hela dagen med puffen:)♥.snart ska vi bada i poolen:D.vi har tältat skriver mkt mer senare









     kramellikram:)hihi:)

Kaffe välgjord

Sitter i tältet nu med sofie och dricker kaffe slurp.. Jaa det är majs:-P nu tänker vi dricka lite mer kaffe :-) hihihi ;-)

bullen ♥ puffen

heej!! sitter med sofie just nu vi har badat,åkt tub,haft picknick:).inatt ska vi maby bebi tälta:D :D....juste vi har badat i sofies farfars pool :).ohh <3.foton kommer i morgon eller i över morgon ;).bloggar mer i morgon:D..jag och sofie :D .D.D.d:D:d:D <33333




 kramellikram elli

Rubrik måste man ha det?

heej!! vet min rubrik e sämst idag men måste man ha det tycker man får bestämma själv jaja.idag blir det kanske sofie♥ veeet inte :).jaja jag hoppas det iallafall...:D.nu sitte jag inne vid datorn men vill,måste,kan,men orkar inte;);).bilder från igår några iaf:





   kramellikarm elli

middag

heej!! idag har jag varit med anne vi gick och badade i östersjöviken:).och så tog vi några kort i vattnet ladar inte upp dom nu för att det e så sent på kvällen så det blir imorgon:D.och sen så nu på kvällen nu har jag varit hos jessika och anders mammas och pappas komisar:).vi åt god grillad mat.men jag kom lite sent så jag fick kall mat med det var gott ändå:).nu har vi precis gått hem ifrån dom så vi e hemma nu;).nu ska jag typ sova...?jaja bloggar mer imorgon



        kramellikarelli

slö

fi fan vad slö man e då sitter inne framför datan när det e väldigt soligt ute måste fan gå ut :/.meen aahh elli gå ut då.......1....2...3..3.3..333..333333 hej då 3 drar ut nu nåsta blogg inlägg kommer ikväll :D <33

plockat :D

heej!! har precis plockat smultron och jordgubbar:).och har precis ätit upp här är en bild på det jag tog för några minuter sedan:).mm...smultron<3
åhh...jordgubbar:D♥





 kramellikramelli

jäg är såååååå uttråkad

har absolut inget att göra. vill bara åka iväg någonstans ingen rolig inne på facebook eller msn:(.vill bara ut men ska sova:).och idag har det varit värdens najsigaste väder:D.....så det e FETT najs;).hoppas det blir bra väder imorgon:).jag vet nog vad jag sak ha för kläder då:).kanske:/.aja...nu vill jag ta på mig fina kläder eller desina/matca:).kännde för det eller sminka fint:).nu längtar jag efter sms:) kom igen smsa:)alla som har mitt nummer:D snälla ber er från topp till tå:D...åhh nu har jag tråkigt igen dööö holler på och somna om:(....blah blah blah blogga blogga om blah blah blah blah hey man kan juh hmmm......titta på tv^^♥ haha:).nu ska jag titta på tv men först göra lite dricka e ass törstig:).




                          krameli kram elli:)

.

.

kvällens

the night:).hej nu har jag ätet middag...vi åkte ner till vinterhamn och åt:).jag tog en pizza:D.sen gick vi och tog en mjukglass;).här kommer kvällens outfit:)blommig thagts
                                                                            svart linne
                                                                             jeansjacakakramelikam elli<3
                                                                                  :)

I Love You

♥lovesofie<3


                              ida<3




                                               anne<3

-.-

ASSÅ JAG VET OCH SLUTA LEK FJORTIS JAG SKA SLÅ DIG OM DU INTE SLUTAR JÄVLA OMOGNA SAK.
IP: 81.234.249.26






 lägg av det e bara töntigt!!




 

kändisar

hej..jag har faktist börgat gilla paris hilton väldigt mkt:)..och ida har börgat gilla marilyn monroe och betty boop dom e faktisk coola:).
      




 kiss elliida&jagsofie&jaganne&jag




 /elli
   
                                                           

pickture

looove youomg snygg jag e rå:S ida e iallafall söööt:D






<3
kkkkkkkkk-r-aaaaa-mmmm  e-l-lllllllll-i

idaa ♥

heej!! från igår till idah har jag sovit hos ida,vi spela sims 2..och gick ut och fotade vid en starand sen så hörde vi ett plask från vattnet. så vi kutade där ifrån:).sen så somna vi vid 3 :).sen när vi gick upp spela vi sims igen i typ 8 timmar :).sen så gick vi till stranden igen och var däe och snacka:).sen gick vi in o spela sims:).sen gick vi ditt på kvällen och tog lite model bilder typ...vi badade med kläderna på :)sen så skulle jag hem:(.men jag saaaknar henneee såååå mkt ♥



 bilderna blir i nästa inlägg:)
RSS 2.0