♥Bloggpause!..

..Tar en bloggpause i en månad ses då! ;)
Puss

Random stuff

ELLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIINNNNN! :D  Hej idag var jag m Elin vi satt och snacka vid datan ;). NU ska jag gå och ta en dricka !. HAhahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhahahaha F**K vad ruuuuuuuuuuligt jag har :D, Juste jag klippte mig idag och slingade håret så att d sen lite blondare ut :).
Klippte bara topparna :s
Like it?
ska chatta m Elin nu
KyssN

alla hjärtans dag!

Hej idag äre alla ♥ dag :) , mysigt!. Aja Jag ska nog ta en bloggpause men inte en aja whatever!, Humm..Vad ska jag blogga om? Haha!.

världens sämsta inlägg men jag behövde uppdatera lite :)

 

puss(Gammal bild!, ena är blöt!)

Hiss/Diss?..


Hiss

Smink - Tänk vad bra vi har det med smik och allt liksom tänk om man sen ut som ett Troll,Snigel? på morgonen liksom då behöver man bara ta lite smink så ser det rätt så bra ut! ;).

Sommaren - Asså sommare är det nog många som har på sin hissa lista? har du? , Men iaf liksom allt går juh att ha på sig man behöver inte ha någor som täcker benen eller armar! och sen så blire juh underbart när man blir brun och man får inte glömma all snygga killar :D.


Vatten - Åhh vad jag älskar vattnet , tänk om vi inte hade det EUUW! , aja men liksom det är så fint också , vattenfall bäckar åar!
Music - Tänk om vi inte hade music?..Fy vad jobbigt Hur många hissar music? :)
Hitta pengar - D är alltid ruuligt att hitta pengar , även faste den ligger i ens ficka ! , eller om man hittar den på gatan , alltid lika ruuligt! :D
Diss

Muppar - Folk som verkligen tror att dom är någon och så ska dom leka bossig/bitch bara för att dom får lite uppmärksamhet . 


Misstolkningar - folk som misstolkar allt man säger och gör , liksom för då så säger dom det och sen så blir det så här pinsamt / tyst ? . liksom bara för att jag säger något konstigt som inte var menningen så ska alla hacka på en om det!

Fulakläder - Ibland när man tar på sig något på morgonen och sen när man kommer till skolan vill man inte ta av sig jackan.. Det är så himmla jobbigt! Eller om man får något fult i paket så vill man inte gärna säga att det är fult inför personen som köpte den..*(det har INTE hänt mig)* .


Afficher - Okej visst jag älskar afficher men just nu så är det jätte dåligt matrial på det så att om man har den åvanför sängen så fixar man till tecket och så kommer det värsta vinden så att hella affichen rivs isär..

Tystnad - Asså d är jöö skönt m tysnad och så men liksom om man säger/gör något så blire helt tyst och att tittar på en m en konstig blick , alltså pinsam tystnad! :s

Hahahahahahahhahahahahhahahaha !

..Fy fan forsätt så , så kan jag skratta Haha , aja går så var disco sådär najs typ inga var där :s , men det var vell bra! :D. sen på kvällen sov jag hos Ida ♥ , d var awesum Haha , aa och idag så har jag chillat galet ;) , Jag saknar Elin ! :'(♥ ,

"hej"

tjbjuder på den tyvär!
Idag har jag varit i nacka och shoppat m Elin :D, Jag hittade inte så mkt bara en  tröja på Bik Bok..Men jag vart nöjd ändå!, Aja nu tänkte jag ta något gott ;). Men iaf imorgon äre juh disco så d ska bli Naaizz ,
Så men nu ska jag dra och ta något haha sämst inlgg jag vet men , Aa så äre.
Puss puss

please dude!..

Typ driv bild ;)
Hej!
här sitter jag ska snart ducha men tänkte lägga in ett sabbt inägg , typ aa idag var det inget specielt i skolan bara som vanligt!..Men imorgon ska jag åka och shoppa med mina ÄLSKLINGA ELIN OCH kanske SANDRA N om hon kunnde :S, hoppas hon kan ♥ , Men d ska bli f1 naais ! sen på Fredag ska jag åka in med IDA ♥ , och sova hos henne efter discot !
(ses på fredag..)aja hare bäst inte du men du ;)
Gårdagens outfit:
Dagens :
sämst bild men jag tog den nu lite snabbt! (:
PUSS PUSS

.,

Ledsen för grymt dålig uppdatering funderar på bloggpause , men aa man vet inte ! Följ mig på bloglovin! :D
SÖNDAG: var med Sofie vi snackade som vanligt .. aa osv osv.
MÅNDAG:var på eriksdalsbadet m klassen , MYS! ;).
TISDAG:Inget specielt bara chillat osåvidare osåvidare.
Väldigt kort inlägg men jag håller på med en Hissa/Dissa lista som ni får imorgin KANSKE ! :)
Puss puss

hallelujah

O-M-F-G! HAHA TÖNT!!  JAG HATAR DIG HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAH , DET ELLI & SOFIE. ÖNSKAR FÅR HON OCH JUST NU KAN DU KÄNNA DIG SÅ ATANS DISSAD! :D

Bara för att jag heter Ellinor,

Det e svårt att fatta vad hon säger för hon säger Massa tuffa grejer! ♥

Right..

..Ledsen för att jag nt laggt upp Dagens Outfit på länge men d ska jag också bli bättre på :)
Ni får hare bäst!
Puss

Oopsie..

..har inte bloggat på jätte länge men jag ska komma igång igen..Aa iaf dom senaste 3 dagarna har jag..
..Onsdag:var m Sandra.N efter skolan vi hadere nais snackade om killar och lite skitsnack! :D
..Torsdag:Var m Elin vi hadere jätte roligt haha ;).
..Fredag(idag):Var jag m Anne vi bakade eget recept (a) , Och sen smoothies (s?) och så spelade vi kort! :)
Aa och nu sitter jag här och hare frent haha!
Puss
RSS 2.0