Ang. bloglovin

Har precis suttit och svarat på kommentarer, såg att rätt många vill göra bloglovin byten. Gärna gör jag det. Men kommentera detta inlägg! och det har att göra med bloglovin!

Kan ni gissa?

Sjuk

Har gått och blivit sjuk, ingen gay förkylning utan riktigt sjuk, på alla ställen, ont i halsen, huvudet sprängs, magen värker, illamående, sen är jag sugen på stekt potatis med grillkrydda, känner att livet rullar på riktigt bra nu.. Berättar mer om idag imorgon.

Idag

Idag träffar jag äntligen fina Sandra, vi drar till stan! Mys. Ska fortsätta fixa mig!

Besöks rekord igår, gud vad ni stiger!

Det gjorde hela min dag, ni var fett många, tack och hoppas ni stannar! Det är för er jag bloggar! lite för att det är kul också.

Dagens gangster!

Jag tänkte istället för att vara tråkig som alla andra och göra dagens blogg så ger jag er chansen att bli dagens gangster, i princip samma sak, fast bättre, var med nu!

Alla är borta på sportlovet

Varför i hela friden ska alla åka bort på sportlovet, antingen så åker dom skidor eller så är dom utomlans. Här är jag förevigt ensam, fan. Skulle träffa Sandra idag, men hon har tappat bort sitt busskort så vi ska träffas i morgon. Vi skjuter upp det hela tiden, det var typ förra månaden vi skulle träffas, men antingen så har jag inte kunnat eller hon. Så i morgon ska vi träffas. Fy bubblan. Får väll fortsätta fixa med rummet och göra andra tråkiga saker idag.

Vår väder

Jävla fint väder idag, och bara för att det är världens finaste väder så har just jag inget att göra. Har flytta lite saker i rummet, ska vänta tills pappa kommer hem så han kan hjälpa mig med min tv. Sen så är det klart. Annars har dom här två dagarna på lovet varit sega. Rätt skönt att chilla ut när man kan. Men i morgon är det slut med att vila då ska jag träffa Sandra, så länge sen!

Vad jag gör när jag har tråkigt

sportlov

Hej man, i förrgår fick jag sportlov, på fredagen alltså. Då drog jag och Emilia in till stan köpta faktist en bikini överdel, och en sak till ansiktet. Hihi, vi pratade lite. Igår var jag endast hemma, Annelie kom över, jag rensade mitt smink och fixade lite i rummet, men mest satt jag vid datorn. Idag har jag inga planer ut och springa med Bamse kanske. Det är fint väder (svenneboll). Få det bra.

Det här vill jag göra

Nu är det din tur:
Vad skulle du vilja göra innan du dör? skriv en kommentar och låt mig veta,
bästa saken att vilja göra får en länk!

Vart har min finne satt sig denna gång?

Ögonbrynet dåra, har alltid en liten jobbig finne, en gång mitt på näsan, gulligt.

Dagens inperation

färgglatt sminket, så mycket färg!

Latte

Vad åt jag till frukost?

Godmorgon, steg upp riktigt bra tid idag gick direkt till köket och fixade oxfilé och åt tilll frukost, omnomnom!

Fredagen leker

Big Brother och godis, fredagen leker!

10sec till sportlov

.--

Därför har jag inga bilder

Efter skolan drar jag till stan min Millan en snabbis, behöver köpa lite smink, allt mitt är slut. Anyways jag leter fortfarande sönder efter kamera-datasladde, så min blogg är fetta lejm. LOL. Ska Herregud ska nog köpa en ny idag, den är ändå sliten. Om jag inte hittar en kan jag använda min "ta med" kamera, den är rätt bra ändå!

För varje slag mitt hjärta slår, Så hoppas jag att du förstår. Att varje slag, det slår för dig. Tack för att du finns hos mig.

Med synligt A

Det är i princip vad jag har planerat till min sportlovs vecka. Haha, är inte riktigt personen som planerar allt. Så det kommer väll under dom dagarna.

Kan inte hitta

Letar förfullt efter min kamerasladd så jag kan lägga upp bilder, har tagit  outfit bilder, bilder till ett inlägg och några till headerN idag, man får passa på medan solen lyser. Våren är påväg också. Det var hela 5+, enligt min mobil då men ändå.
Eftersom jag sa tidigare i inlägget, har jag tagit bilder till headerN idag, därefter utgå ifrån att jag inte är klar. Jag vet redan exakt hur den ska se ut. Ska vara social på fejsbuk nu.

Färglatt och uppdaterat

Om ni ser nya bakgrunden och headern, vad tycker ni?
Jag är inte riktigt klar, ska ändra lite med rubriktexten och menyn, och fortsätta hålla på med headern, den är bara halvklar än så länge. Men nöj er sålänge så kommer uppdateringarna i sin takt. Men skriv i kommentaren vad ni tycker om "det nya". Ska fortsätta kolla på CSI nu, på femman för er som vill kolla.

Biologi prov...

Japp det här är då Ellis vän Emilia som bloggar. Jag är nu klar med et jävligt bioligi prov som jag failade totalt på. Elli sitter fortfarande inne och gör det men jag sitter ute i korridoren helt forever alone. Man hör bara en värmefläkt som typ brummar, jävligt irriterande. Nu kom Elli ut så att jag inte är helt forever alone längre;)
update: vi är på lunchrast, kunde inte få upp bilden förr.

Big brother

Äntligen, så jag har längtat till premiären och nu äntligen börjar det, förra året satt jag uppe hela natten tills det slutade, åh det ör så sjuuukt kul. lätt mitt favorit program! Ska kolla nu!

Söndag- inge lust

Idag är en dag till chillning och läxa. Har inte gjort ett minsta inlägg på bloggen, haft lite halvt ångest för det. Men nu gör jag ett. Som jag sa så har jag bara chillat idag, gjort lite läxa. Hela helgen har jag gått miste om pga utegångsförbud. Känner hur min blogg blil sämre också. Men jag gör så gott jag kan. Mitt liv går dessvärre inte ut på att blogga. Grejen är att jag vill inte vara lat och inte uppdatera, jag hatar när jag går in på bloggar och märker att de inte uppdaterat. Det suger. Nu har vi iallafall fått våra skoldatorer så jag kommer kunna uppdatera från skolan. Random ihopklippning, btw, bilden längs när är där för det blev tomt annars!

Weheartit

Via mobil

Sitter och pratar med Tim, han är mupp.

Om någon ser mig nu..

Om någon ser mig nu kommer don tro jag är helt du i huvudet, Dansar, hoppar och skuttar framför kylen till låten "När jag går ner" Jag vet att den är "gammal", men den blev inte dålig på grund av det . Är nämligen ensam hemma, fett chill det var länge sedan! Lol. Btw, jag är cool.

frukost- Like a boss

Godmorgon! Vaknade precis, skoja, vaknade vid typ nio idag. Varför? Jo för jag har en katt som försöker komma ut ur min stängda dörr, så den ta sina klor och plickar på dörrkanten, jobbigaste ljudet.Ska äta min frukost nu
njut av mitt väldigt nödvändigt inlägg!

Romme

I Torsdags drog jag till Romme med skolan, det var min första skidresa. Allt börjar med att jag inte ens kunde stå på skidorna. Bara lite halvt, känner mig fett stolt att jag klarade av ankarliften, hela vägen upp dock när vi skulle gå av körde jag åt fel håll och ramlade.. Klarade mig ur det. Första backen blev gröna hemvägen såklart. Var typ 5 sekunder ifrån att ramla ner i skogen I GRÖNA BACKEN?! Sen rullade det på rätt så bra klarade av sittliften. Efter ett tag blev det blåa backen, rätt bra för en nybörjare, om man tänker bort att jag plogade sönder halva backen. tillsist råkade JAG stiga av vid fel avstigning så vi vart tvungna att ta en röd backe. Stolt som klarade den. i Sluten körde Agnes och jag störtlopp. Det gick bra, ni som såg mig får tänka på att jag är nybörjare. Och jag ångrar inte en sekund av att jag valde Romme, det var så värt pengarna. Med värdens finaste vänner. Jag hade aldrig klarat det uta min personliga lärare, Agnes. Det är guld värt att du åkte med mig när du kunde åka lite mer avancerat. ♥ Skulle även villja säga tack till Linnea för att jag fick sova hos henne, det påvärkade mitt betéeande under hela resan, skulle vara skit lack och jag hade behövt gått upp tidigt ♥, Ett tack till Emilia eftersom du var min busskompis, sjukt kul. ♥

Insperation

Svartvitt

Har precis duschat och lagt mig i sängen för att sova. Bloggar om Romme imorgon, det är allt jag ville ha sagt. Puss och godnatt!

@ tha bus

Tja sitter på bussen, Hey kolla min snygga fekkebuskompis

Romme

Godmorgon, står vid skolans parkering pch väntar på att gå på ska nämligen till Romme, vad ska jag göra där? Jo bryta benen och skämma ut mig i liften..förra gånga var den första då fick jag mens, och jag tror helt ärligt min mens håll upp sig så jag har feertt ont i magen, det är bara droga lite tabletter.

God morgon!

Vaknade för ett tag sen, har precis fixat mig klart förutom sminket, som jag fixar i blien påväg till skolan. Som jag ska gå ut till nu! Hejdå!

Alla hjärtans dag

Är i mitt rum och packat tills Romme, mer om det i nästa inlägg som i stort sätt bara kommer handla om just Romme.
Idag är det alla hjärtans dag, big deal? Lite hjärtan här och var, annars är man ju ensam, ni vet satsar på att bo i en lägenhet med mina 50 katter. Nämen det rullar på sådär ibland. Babblar bara om massa random nu. Klarar aldrig av att göra ett videoinlägg heller, håller alltid på att fula mig, därefter kan jag inte ge er videoinlägg. Jag vet inte om det är en sjukdom att inte kunna vara seriös. Liksom ibland när man är bland många folk, eller folk jag inte känner sådär jätte väll. Okej skriver onödigt. Måste fortsätta packa. Puss! (Skriver aldrig puss, haha, alla hjärtan dag ni vet måste ju smöra liiiite)

GRATTIS LINNEA

Ville bara önska dej ett stoort grattis, btw bilden är typ den fulaste men tiden rinner.
Imorgon får du dina paket, hoppas du blir glad över dom, elsker deg sötnos!

Jag kan vell börja med ett förlåt..

Vet att min uppdatering är sämst, jag lovar om några dager eller tidigare kommer jag uppdatera så mycket som möjligt, försöka i alla fall. Låg inne hela helgen, vilken fest. Förutom fredagen, Vi firade ju Linnea då, det var några treeeevliga personer där! Hur som helst har utegångsförbud, och bara en timmes data om dagen. U mad? Yep. I morgon skulle jag träffa Sandra om det inte vore för det ******* utegångsförbudet, förlåt käre vän! ♥

Hähä

Min syrra tog ut min disk från mitt rum för endast 20:-, smatig jag är. Slapp plocka undan all disk bröder. Chill, det var en del från bara idag, värre på vardagarna då jag får frukost på sängen :'). Bästa mamma!♥

Då blir det film

Jag vet mycket väll om att det är lördag, och man borde göra något. Men helt ärligt jag orkar inte. Just nu. Därför blir det film och chill hela dagen. Ska nämligen kolla på The Bunny game, tydligen en fett läskig skräckis som är helt gjord av verkliga händelser. Kommer inte kunna somna, eftersom jag har den senaste veckan inte kunnat somnat på grund av att jag fått tillbaka tvångstankar och The grudge jag såg i sommras.

fml

Skicka en fråga

Gjorde en ful bild, men fråga på nu, vad har ni att förlora, eran "hemliga blogg länk?" skulle inte tro det de flesta vill ha fler läsare, och här har ni chansen att bara fråga en eller fler saker för att få en länk till din blogg. FRÅGA PÅ NU!

Insperationsbild

Slänger in en insperationbild om dagen.

Sovlös

Godmorgon har ni sovit gott? det har inte jag. vaknade vi tre inatt, kunde inte somna om, det var tjill, annars skulle jag fortfarande i sängen och rullat runt som en stirrig korv. Anyway måste fortsätta fixa mig och lyssna på music, tipsar att lyssna på music på morgonen, fett awesome!

This suck

Coolaste coolaren som gör rubriken på engelska, tack jag vet.
anyway blir så förbannad, har engelska prov idag, matten var ju dock bara en diagnos, gick.. Sådär, heh. Å nu har vi engelska prov imorgon liksom, på morgonen IGEN! Haha. Jag orkar inte.

Fixar med bloggen

Det kommer se helt kaosat ut nu, för jag kommer ändra och det kommer inte passa ihop alls, men vänta tills jag är klar då ni. Nu är den ful som stryk, det blir bättre, ska försöka iallafall!
vad tycker ni den ska ha för färg/bakgrund?

Chill

Sitter på spänish lektion, fick låna linneas iPhone, tjiiiillirill, läraren dampar, hon har tagit typ fem mobiler. Hihi förutom linneas som jag har för jag e snille, ändå sitter jag längst fram.. Ajs bloggar när jag kommer hem.

Plugga matte..

Har prov imorgon, direkt på morgonen, helvete kommer gå såhääär dåligt. måste verkligen plugga nu. fyyyy!

Nyttig frukost

God morgon, imorse gick jag upp vid 10, hade ställt klockan på 10.10, epic. Gick ut med Bamse, fick 100cash, ni vet rik nu. Gjorde även iording en goood frukos. Ska fixa mig lite nu.

Ice Runner

Ska lägga ifrån mig datorn och spela Ice runner tills jag somnar, spelar det bara för att jag är awesome!

Lejm

Som bilden beskriver har jag smsat, suttit vid datorn och haft allmänt tråkigt.

G som i Gangster

WÄHÅÅ

Chilligaste chillaren

Inga planer idag, chiiill. Förutom att städa rummet, döda mig snabbt och fridfullt. Tänkte bara ge er lite update. jaman, hörs när jag vet vad jag ska skriva hihi
-Ni kan få en av alla mina talanger, kanintänder-

helgen hittills

helgen blev inte som väntat trodde jag skulle sitta i mitt rum och dö sakta men säker. Igår drog jag hem till Anne vi kollade på film, fem stycken, några random skräckfimer, typ The grudge, hell raiser, och några till hon har en awesome box med typ 500 skräckisar i. och snacka, sov över där också, så idag så åkte vi pulka, och spelade sims, hej liv. Sen drog jag hem, var hemma ett tag sen hörde Sofie av sig och frågade om vi kunde träffas, hade jag något bättre för mig? nej. Så jag tog två stjärtlappar och mötte upp henne, vi ville inte vara där alla andra är utan vi ville ha en bättre backe så vi drog till vinterhamn, helvete där skulle två kiosk mongon gå upp för ett stup, med snö. Det var kul att åka ner, som vi gjorde en gång resten av tiden försökte vi kämpa oss upp för den där förbannade backen. Sen drog vi hem totalt kalla, vi ska träffas igen, då med bättre kläder, väntar endast på att hon ska ringa. puss
-btw, har en riktig ful dag idag så ni får en photo booth bild-

Nooooooooooooo

Min syrra har halsfluss, och det smittar tydligen som fan. Fuuuuck jag vill inte, inte vara sjuk. Dom kom hem nyss och sa det, så nu har jag ont i huvudet, lite hypokondriker. 
Har precis spelat in en video, till jag var klar och upptäckte att den inte ens var på, tur att ingen så mig, satt verkligen och pratade med mig själv, pratade inte ens med webcam. Haha. för evigt ensam..

Söt och grejor.

Godmorgon!

Jag älskar att vakna upp på sådana här dagar, när man inte behöver stressa till någonting. Jag har inget planerat, inget alls. Visst man kanske inte vill ha "hej jag har inget liv" dagar varje dag, men någon gång ibland, slippa gå upp och duscha, bara ligga kvar och dö i sängen. Kanske går ut lite med Bamse senare.

Långhelg

Woopwoop, fyra dagars helg, studiedagar på Fredag och Måndag. Så sjukt najs. Anyway, vet inte om jag bloggat seriöst sen förra helgen? Förra helgen var ialla fall sjukt mysig, jag gillar er mina vänner. I veckan har jag haft utegångsförbud, hehe sket i det på måndan så mamma blev liiite arg, Elli har varit busig.  Som tur är är hon snäll så jag får frihet i helgen, eller inte full frihet då. Men jag får träffa vänner, men jag får liksom inte däcka i snön, frysa ihjäl och dö. Där går gränsen liksom. Idag var jag tvungen att dra hem direkt efter skolan eftersom jag skulle till frisören, har slingat håret lite blondare, as usual, och klippt det slitna, typ tre centimeter, hehe. Skulle sovit över hos Linnea med co. men det blev inte av, så ikväll ska jag chilli rilla, kolla på tv, sitta vid datorn, ja men allmänt ta det lungt. Vi får se vad som händer. Mitt liv är inte en action film, mer en komedi, tragedi, drama, thriller. Nej för mitt liv är ingen film. Lever ensam i mina egna tankar. håhåhåhåhååhåhåh! Ni tror inte jag är seriös nu eller? Måste dra (egentligen vill jag bara inte skriva längre, men jag vill inte att ni skvallrar om det!)

bäst uppdatering har jag hört

Hey bitches, whores, sluts, gays, gay, black, white, green, blue and beautiful people!
Har ni saknat mej? jag har inte saknat er. Hihi.
Nämen allvarligt nu, fan asså.
ja som ni har sett har min blogg stått och torkat medans jag har druckit vatten, ärligt nu så är det bara jag som är torr.. Men jag orkar inte, vimsigt inlägg, håhå, länge sen jag sa just håhå. Det har jag saknat, mycket. KANSKE gör ett lite mer seriöst inlägg senare just nu, nä jag orkar inte, khfuebgurnvcjinedcpijr rcifeubuhferufijrd EY macarena. Hejdå.
RSS 2.0